Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
velike vijesti

Hrvatska pred navijačima na Maksimiru protiv Francuske i Švedske!

Hrvatski navijači se napokon vraćaju na tribine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska nogometna reprezentacija okuplja se idućeg tjedna u Zagrebu gdje će igrati dvije utakmice u Ligi nacija. Na Maksimir stižu prvo Šveđani 11. listopada, a Francuzi dolaze 14. listopada.

UEFA je večeras objavila da će pustiti gledatelje na stadion nakon što je sve bilo u redu na finalu Superkupa u Budimpešti kada je Bayern i Sevillu gledalo 20 tisuća navijača.

HNS će uskoro objaviti koliko će ulaznica biti u prodaji, trebalo bi to biti 30% od ukupnog kapaciteta Maksimira. No problem je što u ukupni kapacitet Maksimira ulazi samo sjeverna i zapadna tribina. Istočna i južna su zatvorene nakon potresa u Zagrebu. Ulaznica će biti jako malo.
   

 

UEFA će pustiti gledatelje i na utakmicama Lige prvaka i Europske lige. Kao i na svim natjecanjima koja su pod glavnom europskom organizacijom.

"27 zemalja već dopušta navijače do neke brojke. Ova odluka omogućit će smisleni pristup od zemlje do zemlje, umjesto od natjecanja do natjecanja, što je navijačima bilo teško razumjeti. U ovim teškim vremenima, važno je donijeti još nade i strasti u živote nogometnih navijača i pozvati ih da se ponašaju odgovorno, da poštuju higijenske mjere koje postoje zbog zaštite njihovog zdravlja i zdravlja drugih navijača tog kluba ili reprezentacije", rekao je predsjednik Uefe Aleksandar Čeferin.

Utakmice Hrvatske protiv Švicarske (prijateljska), Švedske i Francuske pratite uživo na Novoj TV i gol.hr-u.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider