Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Hrvatska reprezentacija
Detaljno ga pregledali

HNS otkrio kakva je situacija s ozljedom Marcela Brozovića: Nije idealno, ali...

Marcelo Brozović se ozlijedio u ranoj fazi utakmice Austrija - Hrvatska u Ligi nacija.

Neizostavni član hrvatske nogometne reprezentacije i igrač za kojeg Zlatko Dalić nema adekvatnu zamjenu - Marcelo Brozović - doživio je djelomičnu rupturu mišića stražnje lože na utakmici Austrija - Hrvatska.

U ranoj fazi dvoboja u Beču Brozović se srušio na travnjak i odmah je signalizirao da neće moći nastaviti.

Mnogi hrvatski navijači uhvatili su se u tim trenucima za glavu, pribojavajući se da bi neumorni trkač mogao propustiti Svjetsko prvenstvo u Katru.

Srećom, sudeći prema prvim dijagnozama, Brozović bi trebao biti spreman za svjetsku smotru.

Kako je izvijestio Hrvatski nogometni savez, obavljen je pregled magnetskom rezonancijom u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina i nalaz je pokazao djelomičnu rupturu mišića stražnje lože što u prijevodu znači da Brozović mora mirovati nekoliko tjedana.

Nije baš bajno, ali ključna stvar u cijeloj ovoj priči je da do prve utakmice Hrvatske na Svjetskom prvenstvu ima još 58 dana, a to bi trebalo biti dovoljno vremena da Brozović u potpunosti zaliječi ozlijedu i taman se oporavi kako bi na Mundijalu bio pravi.

"O daljnjem tretmanu brigu će voditi nadležni liječnici milanskog Intera, koji će dati i preciznu prognozu oporavka, a njima će u stalnom kontaktu biti i liječnička služba hrvatske reprezentacije", poručili su iz HNS-a.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider