Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
HNS objavio sve detalje

Poznate cijene ulaznica za utakmice protiv Cipra i Slovačke: Evo kako možete na gostovanje s Vatrenima

HNS objavio je sve detalje o kupovini ulaznica za utakmice protiv Cipra i Slovačke u listopadu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Internetska prodaja ulaznica za utakmice u sklopu kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. protiv Cipra i Slovačke počinje 28. rujna u 15 sati, prenosi HNS.

Za susret 7. kola skupine H, Cipar - Hrvatska, koji se igra 8. listopada s početkom u 20:45 po lokalnom vremenu, omogućen je dolazak gostujućih, odnosno hrvatskih navijača.

Cijena ulaznice za hrvatske navijače je 80 kuna, a kupiti se mogu isključivo putem interneta do 1. listopada do 12:00, odnosno do iskorištenja raspoloživosti ulaznica.

Ulaznice možete kupiti OVDJE.

Prodaja ulaznica putem interneta uključuje osobno preuzimanje na blagajni stadiona uz predočenje putovnice te potvrde kupovine (vouchera) koja se nakon uspješne kupovine preuzima s korisničkih stranica.

Jedna (1) osoba može kupiti najviše četiri (4) ulaznice.

Pravo na kupovinu Internetom imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu osobnih podataka (ime i prezime, OIB, broj putovnice ili osobne iskaznice, datum rođenja i adresa kupca).

Osim svojih podataka kupac unosi i podatke o drugim gledateljima za koje kupuje ulaznice, pri čemu ostali gledatelji ne moraju biti hrvatski državljani.

"Napominjemo kako će ulazak na stadion biti omogućen isključivo onim navijačima koji imaju važeću EU digitalnu COVID potvrdu koja je izdana na temelju pune procijepljenosti ili preboljenja novog koronavirusa", prenosi Hrvatski nogometni savez te dodaje.

"EU digitalne COVID potvrde izdane na temelju PCR ili antigenskih testova neće biti priznate. Također napominjemo kako se neće priznavati drugačije potvrde o cijepljenju ili potvrde o preboljenju, već isključivo EU digitalna COVID potvrda s važećim QR kodom koji će se provjeravati na ulazu".

Protiv Slovačke u Osijeku

Za utakmicu 8. kola između Hrvatske i Slovačke koja se igra 11. listopada na Gradskom vrtu u Osijeku, s početkom u 20:45, prodaja ulaznica počinje 28. rujna isključivo putem interneta.

Cijene ulaznica u pretprodaji, zaključno s 10. listopada
Zapad: 150 kn
Istok: 100 kn
Jug: 75 kn

Cijene ulaznica (na dan utakmice):
Zapad: 200 kn
Istok: 120 kn
Jug: 90 kn

Sve osobe moraju imati EU digitalnu COVID potvrdu!

"Napominjemo kako se neće priznavati potvrde o cijepljenju ili potvrde o preboljenju, kao niti razni rezultati testova, već isključivo EU digitalna COVID potvrda s važećim QR kodom koji će se provjeravati na ulazu", napominju iz HNS-a.

Djeca mlađa od 12 godina koja imaju ulaznicu mogu ući na stadion bez EU digitalne COVID potvrde ako su u pratnji roditelja ili skrbnika koji ima potvrdu i ulaznicu.

Navijačima koji nemaju EU digitalnu COVID potvrdu HNS je također osigurao i dodatnu mogućnost testiranja putem brzih antigenskih testova, nakon kojih će svi kojima test bude negativan dobiti EU digitalnu COVID putovnicu nužnu za ulazak na stadion.

Punkt za testiranja bit će otvoren na sjevernom ulazu Sportske dvorane Gradski vrt u sljedećim terminima:

Nedjelja, 10. listopada: od 12 do 20 sati (po cijeni od 50 kn po osobi)
Ponedjeljak, 11. listopada: od 12 do 20 sati (po cijeni od 70 kn po osobi)

Prodaja ulaznica uključuje e-ulaznice koje kupac treba preuzeti sa svojih korisničkih stranica i ispisati na svome pisaču, a pravo na kupovinu imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu traženih osobnih podataka.

Jedna osoba može kupiti do četiri (4) ulaznice.

Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugom navijaču za kojeg kupuje ulaznice, pri čemu drugi navijač ne mora nužno biti državljanin Republike Hrvatske.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider