Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Termin, lokacija – sve super

Uoči Eura – repriza finala SP-a: Vatreni na prekrasnom stadionu gosti Francuza?

Hrvatska će ovog proljeća imati četiri prijateljske provjere u sklopu priprema za Euro.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska nogometna reprezentacija u sklopu priprema za Euro 2020. odigrat će četiri prijateljske utakmice, po dvije u ožujku i lipnju.

Krajem ožujka Vatreni bi trebali na turniru u Dohi odmjeriti snage s Belgijom i Švicarskom, dok bi za završno brušenje forme za nastup na Europskom prvenstvu trebali poslužiti Turska i Francuska.

Taj susret s Francuzima budi najviše zanimanja jer riječ je o prvom dvoboju s Tricolorima nakon finala Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Azurna obala, početak lipnja

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker na konferenciji za medije nakon Skupštine HNS-a izjavio je kako bi se dvoboj Francuska – Hrvatska trebao odigrati 8. lipnja na stadionu Saint-Denis, u sjevernom predgrađu Pariza.

Samo odigravanje utakmice ne bi trebalo biti sporno (čeka se još samo službena potvrda), ali bi moglo doći do promjene mjesta.

Francuzi razmišljaju o tome da se dvoboj prebaci u Nicu, na prekrasni stadion Allianz Riviera. To itekako ima smisla, pogotovo ako se u obzir uzmu termin i lokacija. Početkom lipnja Azurna obala vrvjet će turistima koji će htjeti prisustvovati okršaju finalista prošlog Svjetskog prvenstva, a ne sumnjamo da će Nica privući i velik broj hrvatskih navijača...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider