Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Slavio bez majice

VIDEO Pogledajte Enriqueov govor uoči utakmice Hrvatske i Španjolske na Euru: "Pedri, on ne smije dirati loptu!"

Španjolski izbornik uoči utakmice s Hrvatskom istaknuo je Modrića, a poslije utakmice slavio je pobjedu s pivom u ruci gol do pasa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativci dugo će sanjati utakmicu protiv Španjolske na Euru, pred punim tribinama Hrvata u Kopenhagenu vratili su se iz mrtvih, izborili produžetke samo da bi nakon njih izgubili 3:5, a dok su Vatreni plakali, Furija je burno slavila.

Marca je objavila isječak druge epizode "La Fuerze del Grupo“, odnosno dokumentarne serije "Snaga grupe“ o nastupu Španjolaca na minulom Europskom prvenstvu. Objelodanili su snimku na kojoj izbornik Luis Enrique ističe jednog hrvatskog reprezentativca u pripremi naše međusobne utakmice.

Pogledajte VIDEO.

Pogađate, riječ je o Modriću za kojeg nije želio da "dodiruje loptu“.

"Pedri, Modrić danas neće igrati! Može imati najviše dva dodira s loptom. U redu? Samo on ne smije dirati loptu. Ovo ćemo odigrati momčadski, sretno i uživajmo“, rekao je Enrique.

Na kraju isječka pojavio se Enrqiue kakvog još niste vidjeli, pred igračima je držao miting s pivom u ruci bez majice slaveći veliku pobjedu protiv Dalića, Modrića i društva.

Španjolci su poslije otišli do polufinala, ali su ispali od kasnijeg prvaka Italije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider