Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Junaci Lingard i Kane

Engleski mediji oduševljeni: ''Zapanjujući preokret i emotivna Hrvatska''

Engleska je pobjedom protiv Hrvatske osvojila prvo mjesto u skupini 4 grupe A Lige nacija.

Slavlje Engleske (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Otočki mediji s oduševljenjem su dočekali pobjedu Engleske protiv Hrvatske na Wembleyju nakon što su gubili 0:1. Tim rezultatom Englezi su izborili Final Four Lige nacija, dok je Hrvatska trećim mjestom ispala u drugi jakosni razred.

''Zapanjujući preokret odveo Englesku u završnicu Lige nacija'', naslov je kojim BBC opisuje pobjedu Tri lava i osvajanje prvog mjesta u skupini. Ugledni Guardian, pak, piše kako je ''kasni pogodak Kanea odveo Englesku na Final Four Lige nacija''.

''Kad je bilo važno, Harry Kane je postavio nogu i poslao Englesku u završnicu Lige nacija'', stoji u tekstu The Suna, koji ističe junake Lingarda i Kanea koji su donijeli Engleskoj preokret u zadnjih 12 minuta utakmice.

''Kane odveo Englesku u polufinale Lige nacija nakon dramatičnog preokreta na Wembleyju'', piše Mirror, pohvalivši igrače Garetha Southgatea da nisu gubili nadu i da su pokazali upornost i kad im rezultat nije išao u prilog.

Independent također ističe kapetana Harryja Kanea, koji je režirao veliki povratak i prolaz Engleske u samoj završnici utakmice. Dalje se navodi kako je Engleska ukupno bila bolja reprezentacija te da se vidjela radost na licima igrača nakon posljednjeg sučevog zvižduka. I koliko je emotivna bila Hrvatska.

Kako ste doživjeli Hrvatsku u Ligi nacija?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider