Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
hrvatska prva u svijetu

Dresovi Vatrenih na aukciji, sav novac odlazi u humanitarne svrhe: Svi poludjeli za Modrićem i Rakitićem

Hrvatska je postala prva reprezentacija koja je sve svoje dresove nošene u utakmici dala na aukciju, a sve u svrhu doniranja novca u humanitarne svrhe.

Dresovi Hrvatske na aukciji (Screenshot)

Hrvatska nogometna reprezentacija bit će prva na svijetu koja će sve nošene dresove s jedne natjecateljske utakmice dati na online aukciju u humanitarne svrhe.

Nakon utakmice protiv Mađarske Modrić, Rakitić, Perišić, Lovren, Vida i drugi članovi momčadi svjetskih doprvaka dali su dresove koje su nosili za aukciju od koje će prihodi ići u Zakladu Vatreno srce, koju su osnovali i koju vode hrvatski reprezentativci i izbornici.

Hrvatska nogometna reprezentacija (Foto: Milan Sabic/PIXSELL) Veličanstveni Split pokazao da mu HNS radi veliku nepravdu: Modrić slavio kao nikad, Petković veliki dobitak

Već niz godina Vatreni putem Zaklade pomažu djeci i mladima, pa su tako prošle godine donirali značajna sredstva Klinici za dječje bolesti te akciji Korak u život.

Svi dresovi koji su nošeni na utakmici bit će dostupni za ponude na online aukciji na internetskoj stranici www.matchwornshirt.com.

Adam Lang (Foto: Igor Šoban/PIXSELL) Mađarski mediji o potopu na Poljudu: "Sve je bilo u redu do himni"

Početna cijena je 89 eura, s uključenim troškom dostave bilo gdje na svijetu, a aukcija će završiti nakon četiri dana.

Svaki dres imat će oznaku utakmice Hrvatska - Mađarska te će ga potpisati reprezentativac koji ga je nosio.

Izbornik Dalić u društvu Rebića i Lovrena (Foto: Igor Šoban/PIXSELL) Dalić otkrio zašto se odlučio za Rakitića i Rebića: "Moramo čuvati kuću"


 

Nastavi čitati

Nastavi čitati