Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
VELIKI HUMANITARCI

Dresovi Vatrenih protiv Danske prodani na aukciji: Modrićev postigao veliku cijenu

Zakladu Vatreno srce osnovali su i vode hrvatski reprezentativci i izbornici, putem koje već godinama pomažu djeci i mladima, poput donacija sredstava Klinici za dječje bolesti i akciji Korak u život.

Svi hrvatski reprezentativci koji su bili u zapisniku utakmice protiv Danske, ustupili su svoje dresove i potpisali ih za spomenutu aukciju na internetskoj stranici https://www.matchwornshirt.com/team/croatia, a njihova početna cijena bila je 89 eura.

Najvišu cijenu od 8.003 eura dostigao je dres Luke Modrića, četveroznamenkastu brojku dostigli su i dresovi Ivana Perišića (2.440), Matea Kovačića (1.727), Joška Gvardiola (1.711), Lovre Majera (1.608), Mislava Oršića (1.571) i Marcela Brozovića (1.463).

Bill Belichick i Aaron Rodgers Hrvatska u prvom planu: Jedan od najvećih u povijesti ponosno pokazao našu zastavu pred milijunima Amerikanaca divider

Nakon što je hrvatska nogometna reprezentacija postala prva na svijetu koja je nošene dresove s jedne natjecateljske utakmice (Hrvatska - Mađarska, kvalifikacije za Euro 2020) ustupila online aukciji u humanitarne svrhe i pritom prikupila više od 30 tisuća eura (31.352), isti je primjer slijedila u još sedam navrata, uključujući i utakmicu osmine finala Europskog prvenstva protiv Španjolske, na kojoj je prikupljeno 48.909 eura, a dres Luke Modrića dostigao cijenu od čak 16 tisuća eura. Uzgred, na osam online aukcija ukupna cijena prodanih dresova hrvatske nogometne reprezentacije iznosi 212.332 eura ili 1.597.798 kuna.

Nikola Moro Mladi Vatreni u problemima: Došao kod Srbina uhvatiti vizu za Katar, a onda se sve promijenilo divider

Svi dresovi su profesionalno dezinficirani izlaganjem ultraljubičastom zračenju, što znači da su s njih uklonjeni svi eventualni tragovi virusa, bakterija i DNA materijala, ali su sačuvali sve ostale elemente nošenog dresa, uključujući izvezene zastave Hrvatske i Danske i datum odigravanja utakmice na prednjoj strani dresa.

Zakladu Vatreno srce osnovali su i vode hrvatski reprezentativci i izbornici, putem koje već godinama pomažu djeci i mladima, poput donacija sredstava Klinici za dječje bolesti i akciji Korak u život.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider