Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"ovo je nedopustivo"

Lovren oštar zbog igranja na maksimirskom ruglu: "Probudit ćemo se tek kada Srbi izgrade stadion"

Dejan Lovren nema razumijevanja za činjenicu da Hrvatska i dalje igra na oronulom Maksimiru na koji se svi zgražaju.

Hrvatska u sklopu 4. kola grupe 3 skupine A u Ligi nacija dočekuje aktualne svjetske prvake Francuze, te će u osmom susretu konačno pokušati doći do pobjede.

Hrvatski stoper Dejan Lovren bio je vrlo direktan i oštar na novinarsko pitanje vezano za stadion Maksimir, koji mnogi nazivaju ruglo na kraju grada. Smatra da je nedopustivo da druga reprezentacija svijeta igra na takvom zdanju i dočekuje velike reprezentacije poput Francuske, Portugala itd.

Može li Hrvatska nakon dvije pobjede u nizu slaviti i protiv Francuske?

Ukupno glasova:

"Sve reprezentacije se čude kako smo bili drugi s ovakvim uvjetima, posebno gledajući zadnju utakmicu protiv Švedske. Ovo je jedan od najružnijih stadiona u Europi. Došlo mi je da svakom navijaču nakon utakmice pružim ruku. Nedopustivo je da reprezentacija poput nas, koja je promovirali Hrvatsku na najljepši način, dođe ovdje i s pravom sluša uvrede švedskog izbornika," kazao je Lovren dodavši kako prioriteti u državi nisu dobro posloženi.

gol expired Lud ili zbunjen? Vratar Francuske se pravio da ne pamti anegdotu s Olićevim dresom divider

"Očito neki prioriteti u državi ne štimaju kada se primjerice, gradi žičara. Prvo se trebaju izgraditi bolnice, vrtići i škole pa onda tek možda stadion. Mi ne tražimo stadion za sebe već za naše navijače da mogu pristojno gledati utakmicu. Ne tražimo stadion s pedeset tisuća mjesta, nego sa 25. Kada Srbija napravi nacionalni stadion tek onda ćemo se mi probuditi," naglasio je.

Može li se Hrvatska potući s Francuzima vidjet ćemo već sutra protiv Francuske u utakmici koja počinje u 20.45. Izravni prijenos počinje već od 20 sati, kada počinje specijalna emisija, a možete ga, kao i obično, gledati u programu Nove TV te na gol.hr-u.

DEJAN LOVREN NAJAVIO JE NOVI OKRŠAJ PROTIV "CRNIH MAČKI" - FRANCUZA

gol expired Koja je tajna Modrićeve dugovječnosti? Napravio je ključne promjene zbog kojih briljira i u poznim godinama divider

[🔴⚪️ NAGRADNI NATJEČAJ 🔴⚪️] 🇭🇷 🔥 “OSVOJI VATRENE DRESOVE“ 🔥 🇭🇷 Vatreni su ubacili u višu brzinu, a mi smo vas odlučili...

Objavljuje gol.hrUtorak, 13. listopada 2020.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider