Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
čeka nas engleska

Debitant oduševljen što je zaigrao s Modrićem i zvijezdama, ali nema treme

Karlo Bartolec debitirao je za reprezentaciju zasad ipak samo neslužbeno.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tin Jedvaj zaigrao je od prve minute na mjestu desnog bočnog, no vidjet ćemo koga će Zlatko Dalić uvrstiti u prvih 11 protiv Engleske u Ligi nacija ovog petka. Marko Rog je još uvijek u igri za tu poziciju iako mu nije prirodna, kao Karlu Bartolcu, naknadno pozvanom beku danskog Nordsjaellanda.

''Prekrasan je osjećaj biti s ovakvim dečkima, ovakvom ekipom, Modrićem, Rakitiće, Perišićem, Lovrenom dijeliti svlačionicu je velika stvar za mene i za moju karijeru. Nije bilo treme, na terenu smo svi jednaki, svi isti'', rekao je nakon neslužbenog debija Bartolec.

Andrej Kramarić zabio je pet pogodaka Bjelovarčanima, čak četiri u prvih 45 minuta.

''Nikome danas nije lako zabiti pet komad, ali ovo danas je stvarno bila laganica. Zahvalio bih navijačima na potpori, na ovom lijepom eventu, idemo dalje pripremamo se za Engleze.''

Hrvatska i Engleska u izravnom se prijenosu na Novoj TV i GOL.hr-u ovog petka od 20:45 bore za prve bodove u Ligi nacija. Nažalost, zbog kazne UEFA-e stare dvije godine pred praznim tribinama.

''Čeka nas teška utakmica u petak, to znamo. Situacija je takva, kakva je. Nažalost, nije prvi puta, ali nadamo se da će biti zadnji puta'', poručio je Ivan Rakitić.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider