Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
odlične vijesti

Dalić odlučio: Lovren ipak ide s Hrvatskom na Europsko prvenstvo!

Velike vijesti pred početak Europskog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska sutra igra protiv Armenije u 18 sati,13 dana do utakmice s Englezima na Europskom prvenstvu. Zlatko Dalić je danas potvrdio da na Euro ipak ide ozlijeđeni Dejan Lovren.

Utakmicu protiv Armenije možete gledati na Novoj TV i gol.hr-u.

Dalić je pričao s novinarima uoči dvoboja s Armenijom i obavijestio javnost da ipak vodi stopera Zenita koji bi se trebao oporaviti.

gol expired Dramatična borba za polufinale Europskog prvenstva: Hrvatska pala tek u produžecima divider

''Dejan Lovren se oporavlja iznad svih naših očekivanja, nismo mogli ni zamisliti da će on u tako ranoj fazi biti u tako dobrom stanju. Njegova volja i želja je neupitna, ali moramo biti pažljivi. Da, on će ići s nama na Europsko prvenstvo, ovih 26 igrača koji su na popisu idu na veliko natjecanje. Samo da nam se nitko ne ozlijedi sutra protiv Armenije. Možda Lovren neće biti spreman za prvu utakmicu, ali mi igramo i 18. i 23. srpnja, vjerujemo da ćemo u turniru biti i kasnije'', rekao je Dalić.

Malo o Armeniji...

''Dat ćemo šansu svim igračima kojima možemo, napravit ćemo svih šest zamjena. Nešto ćemo isprobavati, ovo je zadnji test u kojem možemo nešto "kemijati". Sačuvat ćemo neke igrače, ali nam je važan i dobar rezultat. Želimo pobjedu za bolju atmosferu, nećemo kalkulirati već ćemo igrati punom snagom. No, rasporedit ćemo minutažu, u dva poluvremena ćemo igrati i dva različita sistema'', rekao je Dalić pa komentirao Engleze.

gol expired Kakav gaf: Klupska televizija greškom otkrila ime novog igrača Barcelone divider

''Engleska? Gledat ćemo ih još u te dvije prijateljske utakmie koje igraju do početka Europskog prvenstva, znam da ćemo biti spremni na njih.''

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider