Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Izbornik odrješit

Dalić objasnio svoje izjave o zvižducima Vatrenima u Osijeku: "To nisu navijači reprezentacije"

Zlatko Dalić se u Dnevniku Nove TV osvrnuo na zvižduke upućene hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji poslije utakmice s Austrijom u Osijeku.

Puno se prašine protekli tjedan podiglo nakon izjave Zlatka Dalića vezane uz zvižduke koji su se mogli čuti za vrijeme utakmice Hrvatska - Austrija u Osijeku.

Izbornik je pričekao nekoliko dana i zatim na Poljudu, po završetku utakmice s Francuzima, kritizirao zviždanja Vatrenima na otvaranju Lige nacija. Sada, nakon što je reprezentacija u velikom stilu okončala svoje obveze u ovom mjesecu, Dalić je u Dnevniku Nove TV pojasnio na što je konkretno mislio.

"Slavonija i Osijek su uvijek na sjajan način primali i podržavali reprezentaciju, oni vole svoju reprezentaciju i podržavaju ju. To nisu zviždali navijači hrvatske reprezentacije nego neki koji priželjkuju nemile scene, da se ne vraćam na Saint-Etienne i Milano, da igra Hrvatska pred praznim tribinama", izjavio je Dalić, poručivši:

"Ja te zvižduke ne mogu zabraniti, ali mogu, hoću i moram zaštitit hrvatsku reprezentaciju, ona to ne zaslužuje, a pogotovo ne ovi igrači koji daju sve od sebe svaku utakmicu, daju svoj maksimum. Hrvatska reprezentacija je mjesto okupljanja, zajedništva hrvatskog naroda i ponosa, puno lijepih stvari je donijela reprezentacija i dok god sam ja izbornik trudit ću se da bude mjesto okupljanja, zajedništva i ponosa svih Hrvata", zaključio je izbornik.

Cijeli intervju Zlatka Dalića u Dnevniku Nove TV

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider