Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Ostaje žal za propuštenim

Dalić dobio dvojicu igrača za budućnost: ''Ostaje gorak okus, ali spremit ćemo se za kvalifikacije''

Hrvatski reprezentativci žale za propuštenom prilikom na Wembleyju i činjenicu da su imali pobjedu u rukama.

Tin Jedvaj (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Hrvatska je porazom protiv Engleske ispala u drugi jakosni razred Lige nacija. Međutim, bilo je i pozitivnih stvari. Dvojica igrača koji su se nametnuli izborniku Daliću u zadnje dvije utakmice Lige nacija svakako su junak protiv Španjolske Tin Jedvaj i 20-godišnje krilo Josip Brekalo, koji je u obje utakmice sudjelovao u akciji za pogodak.

''Prije svega, čestitke Engleskoj. Mislim da smo dali sve od sebe i borili se koliko je išlo. Bilo je teško, vidjelo se u prvih 15-20 minuta da nismo ušli kako treba. Engleska je stvarala puno prilika dok nismo ušli u ritam. Krajem prvog poluvremena i početkom drugog smo igrali bolje, zabili smo taj gol i imali još šansi da povećamo vodstvo, ali na kraju su nas ta dva prekida koštala pobjede'', izjavio je Tin Jedvaj te nadodao:

''Kažem, ostaje taj mali gorak okus što danas nismo pobijedili, što možda nismo prošli skupinu, ali mislim da je Hrvatska dobro igrala u ove dvije utakmice. Druga je možda došla malo prebrzo u odnosu na prvu. Nismo se možda stigli skroz oporaviti, imamo i par ozlijeđenih i to je ono najgore što se moglo dogoditi, gore i od poraza. Spremit ćemo se za kvalifikacije i nadam se da ćemo biti zdravi.''

Svoj drugi nastup za Hrvatsku upisao je Josip Brekalo i ponovno sudjelovao u akciji za pogodak.

''Nažalost, svi smo ostali razočarani jer smo imali pobjedu u rukama. Mislim da nas je nagradio naš trud i zalaganje tijekom cijele utakmice. Postigli smo taj pogodak, ali nažalost nedostajalo je malo sreće da kući ponesemo tri boda'', rekao je Brekalo.

''Veseli me što sam pokazao kako mogu igrati na ovom nivou s ovakvim super igračima koje ima Hrvatska. Ali sve ono što je bilo na našoj strani na Maksimiru, danas to nije bilo. No okrećemo se prema naprijed i novim pobjedama i uspjesima'', zaključio je mladi hrvatski reprezentativac.

Kako ste doživjeli Hrvatsku u Ligi nacija?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider