Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"Ja to ne razumijem"

Bjelica bez dlake na jeziku progovorio o trenutno gorućem problemu: "To više nije normalno"

Trener Osijeka bio je gost u studiju Nove TV povodom utakmice Švedska - Hrvatska.

Uz stalnog analitičara Matu Bilića, gost komentator u studiju Nove TV za utakmicu Švedska - Hrvatska bio je Nenad Bjelica.

Trener Osijeka u svojoj analizi je kritizirao izbornika Zlatka Dalića, njegov pristup i samu igru Vatrenih. Također, osvrnuo se i na novonastale okolnosti u svijetu nogometa, gdje se i igrači i članovi stručnih stožera moraju redovito testirati na koronavirus.

Koliko često se testirate? To je već postala lutrija?

"Stvarno nije jednostavna situacija, tako je svima sad u nogometu. Na neki način smo i privilegirani jer se možemo češće testirati nego drugi ljudi, ali nije ugodno čekati rezultate testiranja jer to remeti planove svakom treneru, pa tako i izborniku. Nije ugodno, ali treba ovo preživjeti, doći će bolja vremena, siguran sam", kazao je Bjelica.

Može li Hrvatska uzeti bodove Portugalu u Splitu?

Ukupno glasova:

Oštro je prokomentirao činjenicu da sve reprezentacije u ovom ciklusu u studenom moraju odigrati tri utakmice u razmaku od tjedan dana.

"Ovaj ritam je ubitačan, ja to ne razumijem ove prijateljske utakmice srijedom pa onda subota pa putovanja pa koronavirus pa testiranja, to više nije normalno. Ovi svi igrači igraju Ligu prvaka ili Europske lige. Ta prijateljska utakmica... Kome to što znači i zbog čega se to igra? Svaka čast izborniku i igračima koji to podnose, to stvarno nije lako", zaključio je Bjelica.

Bjelica oštro o igranju prijateljskih utakmica

Sažeci utakmice Švedska - Hrvatska


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider