Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Izbornik optimističan

Bišćan zadovoljan ždrijebom Europskog prvenstva: "Dvije reprezentacije nisu bolje od nas"

Mali Vatreni igrat će u skupini C protiv Rumunjske, Španjolske i Ukrajine, a evo kako je to prokomentirao izbornik Igor Bišćan.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska U-21 reprezentacija saznala je suparnike na Europskom prvenstvu koje će se u ljeto iduće godine održati u Gruziji i Rumunjskoj.

Mali Vatreni igrat će u skupini C protiv Rumunjske, Španjolske i Ukrajine, a evo kako je to prokomentirao izbornik Igor Bišćan.

"Možemo biti zadovoljni ždrijebom, dobili smo Rumunjsku kao jednog od domaćina, Ukrajinu i Španjolsku. Naravno da se Španjolci izdvajaju kao momčad koja bi trebala biti favorit skupine, ali Rumunjska i Ukrajina sigurno nisu bolje od nas", uvjeren je Bišćan:

"Rumunjska će kao domaćin biti vrlo nezgodna jer domaćin uvijek igra nadahnuto i ima veliku pomoć publike. U svakom slučaju, ishod ždrijeba još više pojačava naš optimizam da ćemo se plasirati u četvrtfinale. Ostalo je dosta vremena da se pripremimo za nastup na Euru, najvažnije je da na raspolaganju imamo što je moguće bolju momčad jer ćemo u tom slučaju biti vrlo kompetitivni. Sve u svemu, vjerujemo u naše dečke i vjerujemo da smo u stanju proći skupinu", optimistično će izbornik.

Hrvatska će Euro otvoriti utakmicom protiv Ukrajine 21. lipnja u Bukureštu na stadionu Giulesti, u drugom kolu je na istom stadionu 24. lipnja čeka dvoboj protiv Španjolske, a u trećem 27. lipnja susret s Rumunjskom na stadionu Steaue, također u Bukureštu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider