Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Pozvao 24 igrača

Bišćan nakon prvog izborničkog popisa: ''Nemoguće je u dva-tri dana to napraviti''

Igor Bišćan predstavio je svoj prvi izbornički popis kao izbornik mlade reprezentacije Hrvatske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mini Vatrene čeka borba za nove bodove u kvalifikacijama za Euro. Hrvatska je trenutačno peta u skupini od šest momčadi, s pobjedom i porazom u dvije utakmice.

Igor Bišćan je na klupi mlade nogometne reprezentacije startao kvalifikacijskom pobjedom protiv San Marina od čak 7:0, a sad su pred njim dva nova susreta u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, Litva u gostima i Češka u Velikoj Gorici.

''Kvalitetu imamo, rekao sam od prvog dana to nije sporno, sad je samo pitanje tog nekog spleta okolnosti, kad to kažem najviše mislim na ozljede i na formu te da mi kao ekipa pokažemo ono što smo u stanju, a to je igrati dobar nogomet i pobjeđivati'', izjavio je Igor Bišćan.

gol expired Bišćan objavio prvi samostalni popis: Mlade Vatrene čekaju dvije bitne utakmice divider

Za bivšeg trenera Rijeke to je prvi izbornički popis. Zadnji popis sastavljao je koordinator u savezu Petar Krpan, jer nije bilo izbornika. Bišćan je tako pozvao 24 igrača, a pretpozivi su upućeni još trojici igrača. Nakon što je klupu Rijeke gdje je s igračima surađivao svaki dan, zamijenio izborničkom funkcijom, igrače trenira nekoliko dana prije utakmice.

''Sigurno nije jednako, ovo je malo teže, ali bilo bi pogrešno previše se opterećivati time. Nemoguće je u dva-tri dana uigrati bilo što ozbiljno. Na meni je da ih upoznam s protivnicima i dam im neke smjernice'', rekao je hrvatski izbornik.

Prva utakmica je u gostima protiv Litve 14. studenog, dok drugu utakmicu protiv Češke Mini Vatreni igraju 18. studenog u Velikoj Gorici.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider