Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"Ako im damo prostora..."

Zvijezda Manchester Cityja se pribojava Vatrenih: "Oni su viceprvaci svijeta"

U prvom kolu Lige nacija, u skupini 3 Lige A, Portugal je domaćin Hrvatskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U izostanku Cristiana Ronalda jednu od glavnih prijetnji našoj reprezentaciji u večerašnjem dvoboju u Portu predstavljat će Bernardo Silva.

Sjajni ofenzivac Manchester Cityja najavio je utakmicu Portugal - Hrvatska koju možete gledati u izravnom prijenosu na Novoj TV i GOL.hr-u od 20:00.

"Pripremali smo se, gledali video zapise i pokušavali analizirati igru Hrvata. Oni su viceprvaci svijeta, mi to dobro znamo i ne treba trošiti riječi na to koliko će ova utakmica biti teška. Ipak, mi smo Portugalci i uvijek želimo pobijediti", izjavio je Silva otkrivši na što će Portugal posebno pripaziti:

gol expired Napokon igra Hrvatska: Sjećate li se događanja na prošloj utakmici? divider

"Ako im damo prostora, imat ćemo velikih problema. Hrvatska je tehnički jako dobra i igrati protiv takvih ekipa nikad nije lako, jer vole imati loptu, organizirati napad."

Utakmica će se igrati bez gledatelja što se Silvi baš i ne sviđa.

"Bez navijača na stadionu nikad nije dobro, oni su ti koji daju emocije i stvaraju nogomet. Bit će manje dobro nego inače, ali to ništa ne mijenja u smislu naših ambicija i ciljeva", zaključio je 26-godišnji portugalski reprezentativac.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider