Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Novi detalj

Zašto Rebić nije nosio svoj broj?

Hrvatski napadač odigrao je prvu utakmicu u kockastom dresu poslije 10 mjeseci i malo ga osvježio.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska reprezentacija odigrala je mršavih 1:1 protiv Armenije u prvoj pripremnoj utakmici za Europsko prvenstvo.

Izbornik Zlatko Dalić dobio je nekoliko novih briga za drugi dio priprema za prvu utakmicu Hrvatske na europskoj smotri protiv Engleske, ali veselit će ga prva utakmica Ante Rebića u nacionalnom dresu poslije gotovo godinu dana.

Dalićev miljenik zadnji put zaigrao je u kockastom u kolovozu prošle godine u porazu Vatrenih od Francuske 4:2 u Ligi nacija, a do susreta protiv Armenije u Velikoj Gorici propustio je čak devet utakmica.

Omaž Mandži ili usluga Oršiću

Povratak poslije ovolikog posta može se protumačiti kao novi Rebićev početak u reprezentaciji, a čini se kako je odlučio obilježiti jednom sitnom promjenom.

Naime, Rebić je dosad na leđima nosio dres s brojem 18 u nacionalnoj momčadi, ali u utorak protiv Armenije premijerno je na leđima nosio 17-icu. Taj je broj poseban svim navijačima hrvatske reprezentacije jer ga je nekoć nosio Mario Mandžukić, no ne zna se je li Reba novi broj odabrao kao omaž Mandži ili zbog "mira u kući."

Pogledajte najzanimljivije trenutke utakmice Hrvatske i Armenije:

Naime, u Rebićevu izostanku 18-icu je preuzeo Mislav Oršić, Dinamov najbolji igrač i na današnjem je susretu bio registriran pod Rebinim starim brojem, ali nije poznato je li mu Ante prepustio svoj broj zauvijek ili je riječ o maloj promjeni samo za ovu utakmicu.

Saznat ćemo već 6. lipnja kad Hrvatska gostuje u Belgiji uz izravan prijenos na Novoj TV i Gol.hr-u.

Jeste li zadovoljni remijem protiv Armenije?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider