Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
kakav pehist

Hrvatski reprezentativac se zarazio koronavirusom, drugi put u 14 mjeseci

Budimiru je ovo već drugi put da je dobio koronavirus. Prvi put se zarazio na okupljanju reprezentacije u listopadu 2020.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativni napadač Ante Budimir (30) pozitivan je na Covid-19, pokazao je u utorak rezultat njegovog PCR testa, čime mu je potvrđena desetodnevna karantena.

Golgeter Osasune se nalazi doma u samoizolaciji od subote kada je PCR-test pokazao da je na graničnoj razini zaraze. Zbog toga u nedjelju nije otputovao u madridsko predgađe Getafe gdje su njegovi suigrači poraženi 0:1.

gol expired Nezadovoljni dinamovac najavio odlazak s Maksimira: "Posljednji ples, gotovo je..." divider

Budimir nije imao simptome a nakon što mu je u utorak u sjevernom gradu Pamploni ponovljen test, na kojem je bio pozitivan, potvrđena mu je ranije propisana desetodnevna karentena.

U njoj će boraviti do 27. prosinca kada će napraviti novi test. Bude li negativan priključit će se suigračima na treningu.

Budimiru je ovo već drugi put da je dobio koronavirus. Prvi put se zarazio na okupljanju reprezentacije u listopadu 2020.

gol expired Ancelotti otkrio: "Modrić ne trenira s nama jer nije dobro, a čak i ako bude negativan..." divider

Nogometaši Osasune, dvanaestoplasirane momčadi Primere, trenutačno se nalaze na odmoru do idućeg tjedna. Iduću utakmicu igraju 3. siječnja pred svojom publikom protiv Athletic Bilbaa.

Budimir, koji je prošle sezone bio najbolji strijelac ekipe, zabio je dva gola u zadnje četiri utakmice. Prije pet dana je postigao pobjednički gol u gostujućoj pobjedi od 2-1 nad Deportivo La Coruñom u kupu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider