Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odlična partija s PSV-om

Dinamovac duhovito prokomentirao prazan stadion protiv PSV-a

Marcelo Brozović bio je jedan od boljih igrača Dinama u remiju s PSV-om.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Modri su remizirali s klubom iz Eindhovena na Maksimiru i osvojili prvi bod u skupini B Europa lige: "Odigrali smo dobru utakmicu, dosta šansi stvorili, ali sve je nešto išlo pored gola, preko gola. Šteta što nismo zabili", rekao je Brozović.

>> Dinamo propustio pobijediti PSV, Soudani upropastio priliku utakmice!

>> Rijeka hrabro pala na Gerlandu: Lyon slavio uz dosta sreće!

"Nisam uopće bio umoran, odlično je vrijeme bilo za igrati. Atmosfera je sad odlična, odlično treniramo, borimo se."

U nedjelju će Dinamo na Maksimiru ugostiti Hrvatski dragovoljac: "Imamo isto bodova kao i Hajduk, moramo igrati bolje, previše tih nekih polušansi promašujemo i bezveze prosipamo bodove. Nadam se da će nas Bog nagraditi", poželio je Brozović.

U veznom redu s Brozovićem se Domagoj Antolić odlično nadopunjavao: "Prije svega, taktički smo bili jako dobri. Iz toga su se izrodile šanse u prvom poluvremenu, ali nažalost ih nismo iskoristili. Ove sezone se dosta mučimo s realizacijom, ali nadam se da ćemo već od nedjelje to početi popravljati. Digli smo se nakon ove utakmice, mislim da ćemo se sada dizati sve više. Što se tiče praznog stadiona, naviknuo sam na takav ambijent igrajući u Lokomotivi."

Komandant obrane Josip Šimunić žali zbog dva izgubljena boda: "Velika šteta, zaslužili smo tri boda, ali moramo uzeti pozitivne stvari iz ove utakmice. Bilo ih je jako puno, pristup je bio odličan. Mi moramo uvijek biti na ovakvoj razini, jedino nam nedostaju sitne stvari, ali isto tako vidjelo se da je PSV jako opasna ekipa."

Zoran Mamić četvrti je put kao trener ove sezone vodio Dinamo. Nakon tri pobjede između Jurčića i Ivankovića sada je upisao i prvi remi: "Zaslužili smo pobijediti po prikazanoj igri. Jako dobro smo igrali, kontrolirali utakmicu, imali malo više prigoda. Puno smo se istrošili u prvom poluvremenu, poremetila nas je ozljeda Sammira koji je uzeo blokadu da može igrati u nastavku, ali nije dugo izdržao. Možda nije bilo ni loše što nije bilo gledatelja, s obzirom u kakvom smo ambijentu čekali ovu utakmicu. Igrači su nas mogli čuti, sve naše savjete s klupe. Vjerujem da ćemo u idućim utakmicama popraviti realizaciju."

Progovorio je i o svom ostanku na klupi: "Ostat ću do zime sigurno, plan je da tada imamo novog trenera, ali tko zna - možda s nama trojicom sve bude dobro funkcioniralo. Ponosan sam što sam na ovoj poziciji, ali mislim da na mjestu sportskog direktora mogu ponuditi puno više za klub."

Tko je po vama bio bolji u 3. kolu Europa lige, Rijeka ili Dinamo?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider