Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne biste pogodili

Znate li koja je glavna briga čelnika Hajduka?

Na Poljudu je posljednjih dana vrlo dinamično, ali ne radi se o herojskom potezu njihovog predsjednika Hrvoja Maleša...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Hajduku, čiji je predsjednik pokrenuo uhićenje sudačkog vrha nema komentara o nagađanjima da su možda i neke bivše Uprave kluba sudjelovale u kupovini poštenog suđenja. Tamošnja uprava sve prepušta istragama, a trenutačno ima pune ruke posla s novim kalendarom.

Retuširanih grbova više nema. Iz Hajdukove uprave nisu se zaboravili ispričati zbog skandala sa starim kalendarom. Novi izlazi za nekoliko dana, nema pojedinaca, nego sve Hajdukove momčadi koje su na Poljud donijele trofeje.

"Sve su fotografije apsolutno autentične. To znači da su svi grbovi i sve fotografije i ljudi upravo onakvi kakvi su u stvarnosti bili," rekla nam je Laura Visković, glasnogovornica Uprave Hajduka.

Nakon poteza Hrvoja Maleša, makar bila i prvenstvena stanka o Hajduku se ne prestaje pričati. Navijači novi kalendar jedva iščekuju.

"Kalendar će imati vrijednost i nakon 2012. godine jer su tu najslavnije momčadi i navijačima će to biti vrlo zanimljivo", zaključila je Visković.

19. prosinca u prodaju će 14 000 kalendara s trofejnim momčadima. Svi se nadaju da će i one iz 2004, pete i desete bez mrlje ponosno krasiti njegove stranice.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju
Sedam krugova Katra

Nastavi čitati
divider