Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Apsurdna odluka'

Žestoka reakcija iz Hajduka: 'Žalit ćemo se, idemo do kraja!'

Marin Brbić očekivano je žestoko reagirao na veliku novčanu kaznu Hajduku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Disciplinski sudac Krešimir Vlajčević nakon nereda koji su se protekle subote dogodili na Kantridi kaznio Hajduk sa 200 tisuća kuna, dok je Rijeka kao organizator utakmice dobila dvostruko manju globu. Izazvalo je to buru lavinu među Hajdukovim navijačima, ali i čelnim ljudima kluba...

>> Hajduk zbog nereda kažnjen dvostruko žešće od domaćina Rijeke!

"Ogorčeni smo, apsurdna je odluka da budemo dvostruko više kažnjeni nego Rijeka koja je bila organizator. Po stoti put ponavljam - osuđujemo svako nasilje i izgrednike treba pojedinačno sankcionirati, a ne kažnjavati na temelju nekakve zapovjedne odgovornosti", reagirao je Marin Brbić:

"Niti smo mi organizirali dolazak navijača, niti smo mi smještali na tribinu, niti smo im distribuirali ulaznice. Zašto smo onda odgovorni i zašto smo drakonski kažnjeni", pita se Brbić koji nedvosmisleno poručuje:

"Žalit ćemo se, ići ćemo do kraja!"

Predsjednik Hajduka dodao je kako će klub kompletnu zaradu od utakmice s Bešiktašom (četvrtak, 10. listopada, od 19:00 na Poljudu) morati dati za tu kaznu te kako Hajduku da bi to pokrio treba utakmica od 15 tisuća gledatelja. S obzirom da je Hajduk uvjerljivo najgledaniji klub u Hrvatskoj, to ne bi trebao biti problem, ali šteta je što će zarađeni novac ići u blagajnu HNS-a.

"Bolja bi nam kazna bila utakmica bez gledatelja nego ovolika globa. Je li piše tko je bacao kamenje na naše navijače? Očito smo bliži tezi da je Hajduk na kraju kriv za sve, pa i propuste Rijeke kao organizatora", zaključio je Brbić, a prenosi Jutarnji list.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider