Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Split nezadovoljniji

Zadar s puno preokreta uzeo važne bodove, podjela bodova u Koprivnici

Prve dvije utakmice subotnjeg programa 26. kola HNL-a odigrane su u Zadru i Koprivnici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slaven Belupo u 2013. nije pobijedio nikoga, a neugodni niz za Farmaceute nastavio se i u domaćem ogledu sa Splitom.

Završilo je 0:0, čime daleko nezadovoljniji mogu biti gosti, s obzirom da su oni ti koji nastup u Europi jure kroz prvenstvo, dok Koprivničanci kvalifikacije Europa lige mogu izboriti jedino ukoliko osvoje Kup, gdje će se u polufinalu suprotstaviti Hajduku.

Puno uzbudljivije bilo je na Stanovima, u dvoboju momčadi koje još uvijek nisu sigurne po pitanju ostanka u ligi. Zadar je ugostio Istru 1961 i pobijedio 3:2, u susretu punom preokreta.

Poveli su gosti preko svog najboljeg strijelca, Gorana Roce, u 23. minuti utakmice i s tim rezultatom otišlo se na odmor.

U nastavku su igrači Ferde Milina istrčali na teren kudikamo agresivniji, što im se vrlo brzo isplatilo. U 50. minuti Stipe Perica poravnao je na 1:1, a isti je igrač devet minuta kasnije zabio za potpuni preokret, udarcem s 20-ak metara.

Međutim, nesalomljivi Puljani se nisu predavali, pa su već u 64. stigli do izjednačenja, nakon što je Hadžić asistirao Hrvoju Miliću. Ipak, pobjedu i tri supervažna boda domaćinima donosi Josip Ivančić u 78. minuti, pogotkom nakon kojeg se gosti nisu uspjeli vratiti i ostati neporaženi.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider