Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Bijeli' jedva čekaju utakmicu

Vršajević: Premija? Najveća premija je pobijediti Dinamo

Odbrojavaju se dani do velikog derbija na Poljudu. Što se tiče 'bijelih', čini se kao da oni jedva čekaju da utakmica počne...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Sama riječ derbi sve govori, mi igrači znamo što znači kada u Poljud dolazi Dinamo. Igrao sam užarene utakmice u dresu Čelika protiv Sarajeva, na Bilinom polju uvijek je užarena atmosfera. Istina, na Poljudu je bolje. Postoji ona pozitivna trema, ali kad istrčimo sve će to nestati'', kazao je Avdija Vršajević.

Svi Hajdukovi igrači, što je sasvim logično, priželjkuju pobjedu, Jozinović bi rado 1:0, gol neka postigne što želi, a Vršajević je dodao da može biti i autogol u 90. minuti.

''Respektiramo Dinamo kao momčad, ali ne plašimo se nikoga. Imaju oni par vrhunskih pojedinaca, najveća prijetnja bit će nam Sammir, Beqiraj i Čop'', smatra Jozinović.

Svlačionica se ne nada nekoj posebnoj premiji. Bit će dovoljne i predsjednikove riječi kao u Koprivnici kada im je rekao "sretno momci". Premda, ne bi imali ništa protiv da i dobiju neku nagradu.

''Najveća premija bila bi pobjeda, za ostalo ništa ne znamo. Ne zamaramo se s tim, idemo pobijediti i sebi donijeti premiju'', rekao je Vršajević.

Stiže dosta njegovih navijača iz Bosne i Hercegovine.

''Ma, bit će pun stadion, uz ovakve navijače nikoga se ne trebamo plašiti. A stižu i moji navijači iz Doboja, Zenice, Sarajeva, bit će mi velika podrška. Možda među njima ima i Dinamovih navijača, ali to kriju, ha, ha'', zaključio je Vršajević. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider