Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

VIDEO Marković o aferi: To su moji Bosančerosi nešto brljali

U HNS-u ništa novog. Uvijek se ista pjesma pjeva, a i prstom upire u druge…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na 35. sjednici Izvršnog odbora HNS-a na govorilo se o teškom stanju u kojem se nalazi hrvatski nogomet. Barem se tako nadamo. Pred sedmu silu izašli su predsjednik Vlatko Marković i glavni tajnik Zorislav Srebrić, kao i povjerenik za sigurnost Zoran Cvrk.

Zaključak bi se mogao izvesti na sljedeći način: afere ustvari nema, a za sve su krivi novinari koji su prenapuhali situaciju. Cvrk je potvrdio kako je afera namještanja nanijela veliku štetu hrvatskom nogometu, a na pitanje naše novinarke da li to znači da je takvih radnji bilo, Cvrk je odgovorio da se to istražuje.

Tamo je četiri-pet mojih Bosančerosa nešto brljalo, ali to nema veze s HNS-om

Od Markovića i Srebrića nije se ni očekivalo da kažu nešto konkretno, a kamoli da podnesu ostavke. 'Niti se raspravljalo, niti je bilo razloga da ja na sjednici IO podnesem ostavku', kazao je odgovarajući na novinarsko pitanje glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić.

Po njima, problema u hrvatskom nogometu ima, ali ne kako se piše. Kada je novinarka Nove TV upitala hoće li predsjednik HNS-a i dalje pjevati istu pjesmu ako se dokažu namještanja, Marković je u svom stilu odgvorio: 'Hoću, s vama u duetu'.

Predsjednik HNS-a kazao je da financijsko stanje u našoj krovnoj nogometnoj organizaciji nikada nije bilo bolje, da se ne smatraju krivim za ništa, stanje u našem nogometu je dobro...

Kazao je da su novinari krivi za ovakve razmjere afere, jer su, po njegovim riječima, slične istrage prije pet mjeseci vođene i u Sloveniji, Austriji, Mađarskoj i Srbiji, ali nigdje nije zabilježen medijiski linč kao u Hrvatskoj.

'Što ne odete u Njemačku pa sve ispitate. Tamo je četiri-pet mojih Bosančerosa nešto brljalo, ali to nema veze s HNS-om', demagoški je nastavio Marković.

Naglasio je i da će HNS po okončanju postupka i po pravomoćnosti presuda biti jednako tako beskompromisan, bez obzira o kojem ili kojim pojedincima u nogometnoj organizaciji se radi. Živi bili pa vidjeli...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider