Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

VIDEO Ekskluzivno Mamić: Nisam ja vaš potrčko i vaš klaun!

U opširnom intervjuu za Dnevnik Nove TV Mamić je progovorio o 'slučaju Eduardo' ali i svom financijskom interesu u Dinamu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zdravko Mamić odlučio je pokrenuti tužbu protiv Eduarda da Silve, jer tvrdi da Dudu nije ispunio ugovorne obveze. Točnije, riječ je o dva ugovora - ugovor o ulaganju, a drugi o posredovanju i zastupanju.

Vi ćete isjeći ovaj intervju, ubacit još troje koji će nešto komentirati, onda idite svi vi u vražju mater, onda me nemojte pitat, pa nisam ja vaš potrčko ili vaš klaun, ne govorim to vama već hrvatskoj javnosti

'Naravno da su ti ugovori napravljeni u pravnoj formi, ovjereni u javno-bilježničkom uredu, da su prevedeni kod sudskog tumača na portugalski, i potpuno je jasno da je Eduardo znao u svakom trenutku što potpisuje', započeo je razgovor za Dnevnik Nove TV Zdravko Mamić.

>> VIDEO Članovi udruge građana NK Dinamo: 'Mamić u sukobu interesa'

>> Mamić tuži Eduarda: Pravi se da me ne pozna, a odveo sam ga u Arsenal

>> Špaco: Vučević je neozbiljan, a Eduardo mora biti zahvalan Zdravku Mamiću

Izvršni dopredsjednik Dinama 'potužio se' kako je od transfera u Arsenal Dinamo zaradio 13 i pol milijuna eura, Eduardo 21 milijun, a da on nije imao ništa od toga, dapače uložio je milijun eura u Eduardov razvoj i sada taj novac želi natrag.

'Mislim da je to vrlo ružna poruka za pravnu državu, za svakog gospodarstvenika, ulagatelja. Ne možete nakon što ste konzumirali prava iz potpisanog ugovora onda prestati jer se vama 'ćefnulo' izvršavati obveze iz tog ugovora.'

U javnosti su se pojavile i informacije kako bi u slučaju smrti Eduarda sav novac išao u ruke Mamiću.

'Nemojte upadat u jednu zamku, svi pričaju o istini i žele je pokazati, a nitko nije vidio ugovor koji je potpisan. Zato pustimo da sve ide svojim tijekom. Pa ne mislite valjda da će jedan pravnik ili javni bilježnik dozvoliti da se registrira ugovor koji je pravno ništavan.'

Na pitanje da li Mamić ima iste ugovore kao s Eduardom i sa drugim bivšim igračima Dinama, poput Modrića, Vukojevića, Lovrena i Ćorluke odgovorio je:

'Ne bi ja govorio s kim poslujem, što se dogovaram, ali Eduardo je jedina osoba koja je apsolutno nekorektna i nepoštena u odnosu sa mnom i mojom obitelji. Naglašavam sve te ugovore sam napravio u vrijeme dok nisam bio u Dinamu, to moramo razjasniti, da ne obmanjujemo javnost. Nema sukoba interesa, imao sam poduzeće prije nego što sam došao u Dinamo, čim sam došao u Dinamo sam ga ugasio'.

Mamić se posebno osvrnuo i na svog sina Marija Mamića za kojeg je izjavio kako nije uzeo Dinamu niti lipe, 'niti je prodao niti doveo ijednog igrača u Dinamo'.

'Vi ćete isjeći ovaj intervju, ubacit još troje koji će nešto komentirati, onda idite svi vi u vražju mater, onda me nemojte pitat, pa nisam ja vaš potrčko ili vaš klaun, ne govorim to vama već hrvatskoj javnosti. Govorim tako jasno, direktno, da li je vaš cilj da zbunjujemo javnost ili da je istinito informiramo', u svom stilu je na trenutak reagirao Mamić.

Izvršni dopredsjednik Dinama kazao je kako će za želju svima pokazati svu dokumentaciju i isplate od posljednjih 15 transfera igrača u inozemstvo.

Više o svemu pogledajte u našim video prilozima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider