Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Do ljeta u Hajduku

Gotovo je: Mario Pašalić potpisao za Chelsea!

Mario Pašalić dogovorio je sve uvjete s Chelseajem, a Hajduk će na ovom transferu zaraditi 2 milijuna eura...

U Londonu je postignut i konačan dogovor po kojemu će Hajduku pripasti odšteta od 2 milijuna eura za mladog veznjaka. Kako su prenijeli svi hrvatski mediji, Mario Pašalić (18) novi je igrač londonskog Chelseaja s kojim je potpisao ugovor na četiri plus jednu godinu, s tim da igrač ostaje šest mjeseci na posudbi u Hajduku.

Vijest o Pašalićevom prelasku iz Hajduka u Chelsea zasad nije službeno potvrdio niti jedan od klubova, a predsjednik Hajduka Marin Brbić je za GOL.hr rekao ''kako su zadovoljni i sve ide svojim tijekom''.

Pašalić je u četvrtak ujutro u pratnji klupskog team managera Krešimira Mikulandre i glasnogovornika Ante Bilića napustio hotel Kremlin Palace i završnicu priprema u Antalyji te je krenuo prema Londonu.

Podsjetimo, sjajni veznjak, koji će 9. veljače proslaviti 19. rođendan, bio je na korak od Lazija, ali cijeli posao je propao nakon što su Talijani u samom finišu pregovora pokušavali spustiti cijenu.

Preciznije rečeno, odstupali su od onog što je u početku zadovoljavalo predsjednika Marina Brbića i sportskog direktora Gorana Vučevića. Odšteta je s 2,8 milijuna eura u konačnici spuštena na dva milijuna eura, a situaciju su iz prikrajka promatrali Napoli, Milan i - Chelsea koji je u konačnici finiširao posao.

''Bit će ponuda, samo da nastavim igrati i zabijati golove pa će biti i prilika za ići vanka, nigdje mi se ne žuri.''

Tako je govorio Mario Pašalić prije samo četiri i pol mjeseca nakon derbija s Dinamom. Tudor je kapetana juniora gurnuo u vatru, a Pašalić je brzo završio na naslovnicama. Već u prvom poljudskom derbiju je izrastao u junaka utakmice. Dva pogotka su okupila skaute na Poljud i oduševila sve prisutne.

U samo 19 seniorskih utakmica na poziciji zadnjeg veznog zabio je čak šest pogodaka i jednom asistirao.

Osim Pašalića, do igranja službenih utakmica uz Lamparda i Mourinha nastoje se probiti i Matej Delač i Stipe Perica. Oni su na posudbama što je vjerojatno i Pašalićeva sudbina za početak.

Prodaja Marija Pašalića iz Hajduka u Chelsea je:

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider