Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dva gola Čopa

Dinamo protutnjao Splitom: Lokosi iskoristili pomoć preokrenuvši Istru!

Dinamo i Lokomotiva upisali su pobjede u posljednje dvije utakmice 31. kola 1.HNL…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pobjegao je Dinamo s nova tri boda na +11 Rijeci, ali i pomogao prijateljskoj Lokomotivi pobijedivši njenog direktnog konkurenta za 4. mjesto i Europu. Split protiv raspoloženog Dinama nije imao nikakve šanse - u 26. minuti načeo ih je Čop, a ubrzo Fernandes nakon kontre povećao na 0:2.

Dragovoljci ne žele u 2. ligu: Hajduk teško poražen u Sigetu!

Početkom nastavka, u razmaku od samo dvije minute, isključena su dva domaća igrača, Belle i Rugašević. Poslije toga je bilo samo pitanje vremena koliko će još zabiti gosti iz Zagreba. Bili su popustljivi prema domaćinu koji je slavio 102. rođendan, pa je zabio još samo Čop u 83. minuti za konačnih 0:3.

Prava drama odvijala se u Zagrebu, gdje je Istra na poluvremenu vodila protiv Lokomotive. No domaći nogometaši furiozno otvaraju drugi dio i u nekoliko minuta preokreću na 2:1. U 68. minuti drugim golom za Lokomotivu iskazao se Begonja, a uskoro Blagojević smanjuje i donosi neizvjesnost. Ipak, Lokosi su izdržali, prihvativši tako objeručke poklon Dinama i približivši se Splitu na samo bod zaostatka.

Split - Dinamo 0:3 (Čop 26' i 83', Fernandes 30')

Lokomotiva - Istra 3:2 (Trebotić 49' (11m), Begonjić 53' i 68' / Yoon Seung-Hyeon 31', Blagojević 70')

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider