Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čekaju se ponude

Skupoj braći Sharbini odbrojani dani, Maleš se nada prodaji!

Braća Sharbini jednostavno su prevelik financijski uteg, za sada se ulaganje u njih popelo na oko pet milijuna eura!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pobjegao je Hrvoje Maleš u pravi trenutak iz Splita. Otišao je predsjednik u posjet momčadi, bit će s njima u Turskoj do kraja priprema. I tako oni fino u Beleku, u luksuznom hotelu "Rixos", sjede zavaljeni u fotelje i sa zanimanjem gledaju snježne slike iz Splita.

>> Hajduk nakon agonije s penalima ipak bolji od čvrstih Rumunja!

A Maleš se nada da će u Turskoj obaviti pokoji razgovor o prodaji svojih glavnih "eksponata", Ante Vukušića i Anasa Sharbinija. S time da nitko u Hajduku ne bi imao ništa protiv da ode i Ahmad Sharbini. Braća Sharbini jednostavno su prevelik financijski uteg u Hajdukovoj blagajni.

Iz dana u dan raste ulaganje u njih, za sada se Hajdukovo ulaganje u braću Sharbini popelo na oko pet milijuna eura. I kada se malo zagrebe, počne zbrajati, dođe se do spoznaje da je tih pet milijuna eura među najvećim ulaganjima u hrvatskom sportu svih vremena.

Svjestan je toga Maleš, zato svaku ponudu za braću Sharbini dočeka s radošću. Zna da u ovom trenutku ne može vratiti uloženo, već mora spašavati što se spasiti može. Odlazak braće Sharbini u Saudijsku Arabiju još nije propao, postoje neke kombinacije, baš kao što se Maleš nada prodaji Vukušića u Ukrajinu. S druge strane, Marin Tomasov sve je bliže ostanku u Hajduku. (M.I./Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider