Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zaratili sa svima

Ultra teške optužbe na račun Bobana, Šimića, Maleša, Jovanovića, vođa Torcide i BBB-a...

Dinamov direktor za odnose s javnošću žestoko je napao sve za koje misli da ministra Jovanovića podržavaju u sukobu s HNS-om...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamov predsjednik Mirko Barišić u novom Maxu odgovara ministru Željku Jovanoviću koji poziva inspekciju u Maksimir.

>> Dinamo se 'ogradio' od rasizma, a od Uefe bi mogao dobiti hrpu eura!

A Tomislav Marčinko, Dinamov direktor za odnose s javnošću, žestoko je napao sve za koje misli da ministra podržavaju u sukobu s HNS-om:

"Jovanović, Skansi i njihovi trabanti nisu smireni niti imaju argumente za halabuku koju stvaraju. Njihovi prvoborci u borbi za pošteniji nogomet su Igor Štimac, Zvone Boban, Dario Šimić, Reno Sinovčić, Ivan Brleković, Hrvoje Maleš, Torcida i Bad Blue Boysi. Štimac je najslavniji huligan hrvatskog nogometa, koji je upropastio sve što je dotaknuo: Hajduk, sportsku kladionicu, Udrugu prvoligaša, TV projekt “Volim nogomet”... Bobanu je velika mrlja transfer iz Dinama u Italiju prije 20 godina kada je 14 milijuna DEM podijeljeno tako da je Bobanu pripalo 12, a Dinamu tek dva milijuna. I tih 12 milijuna DEM uplaćeno je na švicarski račun njegova ujaka da bi se izbjeglo porez u Hrvatskoj! Njegov recept primijenio je i Dario Šimić čiji je transfer iz Dinama u Inter iznosio 10 milijuna DEM, a podijeljen je u iznosu od 5,5 milijuna njemu, a 4,5 milijuna Dinamu", kazao je Marčinko, pa nastavio:

"Njegov dio također je uplaćen na inozemni račun. I budući da nigdje legalno ne može biti izabran na neku iole ozbiljniju funkciju, jer nema intelektualne i moralne karakteristike, okrenuo se nogometnom sindikatu. Preko leđa nogometne sirotinje htio bi do trona. O Sinovčiću i Brlekoviću ne treba trošiti riječi. A Malešu bih dodijelio orden za poštenje i hrabrost. Sigurno nije lako po tuđoj naredbi, opasan žicama i mikrofonima, tumarati Hrvatskom i nuditi mito pojedincima, sve to snimati i dostavljati 'onima kojima to treba'. Torcida predvođena Žanom Ojdanićem i Stipom Lekićem nema ni ugleda ni časti. Isto je i s Bad Blue Boysima. A Jovanović i Skansi željeli bi s njima kao udarnim odredima donijeti boljitak našem nogometu", poručio je Marčinko. (Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati

Nastavi čitati