Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nisu europski vrh

U Dinamu zadovoljni: U Crnoj Gori će biti napaljena atmosfera!

Trener Dinama Krunoslav Jurčić i veznjak Jerko Leko prokomentirali su ždrijeb 3. pretkola Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo u 3. pretkolu Lige prvaka ide na pobjednika iz dvoboja Sheriff (Moldavija) – Sutjeska (Crna Gora). Možemo reći da je hrvatski prvak već u 3. pretkolu jer je uvjerljivo svladao Folu Esch s 5:0 na gostovanju u Luksemburgu, dok Sheriff i Sutjesku očekuje neizvjesna uzvratna utakmica 2. pretkola u Nikšiću nakon što je u Tiraspolu bilo 1:1.

>> Gostovanja u Nikšiću – noćna mora za 'modre': Skidali su gaće...

>> Dinamo čeka pobjednika iz dvoboja Sheriff - Sutjeska!

„Zadovoljni smo sa ždrijebom jer ćemo dobiti jednog od protivnika koji nisu europski vrh“, kazao je Jurčić, a prenosi službena stranica Dinama.
„U prvoj utakmici u Moldaviji je bilo neriješeno i još je dvoboj otvoren, a naš čovjek će ići u Nikšić na uzvratnu utakmicu i gledati je uživo. Bez obzira na ždrijeb koji je uvijek bitan jer nije svejedno protiv koga se igra, najbitnija je činjenica kako mi izgledamo i u kakvoj smo formi, a tu se dižemo i to je u ovom trenutku dobro.“

Iskusni veznjak „modrih“ Jerko Leko ističe:
„Iskreno, kada sam vidio parove htio sam ili Islanđane ili ovaj par. Sheriff dosta dobro znamo jer smo prošle godine igrali s njima, ali s obzirom na prvu utakmicu koja je završila 1:1 još uvijek su oba dvije momčadi u igri. Sutjesku ne poznajem dobro, ali ako ćemo igrati protiv njih ćemo sigurno skupiti dosta informacija“, kaže Leke i nastavlja:

„Ako ćemo ići u Crnu Goru, onda nas tamo sigurno čeka napaljena atmosfera, što mi je osobno veliki gušt. Najbitnije je da s kojom god od ove dvije momčadi igrali cilj je isti, a to je prolaz.“

Tko je najbolje prošao u ždrijebu 3. pretkola euro kupova?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider