Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Tužan sam i ljut'

Tudor zadovoljan remijem, ali bijesan zbog nečeg drugog

Trener Hajduka Igor Tudor nakon 1:1 s Rijekom bio je zadovoljan bodom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk i Rijeka odigrali su 1:1 u Jadranskom derbiju podijelivši bodove u 2. Kolu MaxTV Prve lige. Igor Tudor kaže kako je zadovoljan onime što su njegvoi igrači pokazali na terenu.

>> Kek hvali atmosferu na Poljudu, ali uzvraća: Nismo ničija filijala!

>> Hajduk i Rijeka bez pobjednika, sjajna atmosfera na Jadranskom derbiju

''Čestitam momcima na želji. Zadovoljan sam iako ti bude žao kad vodiš cijelu utakmicu pa primiš gol. No, kad ti momci stasaju dobit ćemo, za sada smo odigrali neriješeno'', rekao je Tudor spomenuvši kako su utakmicu završili s četiri juniora Kišem, Mikanovićem, Tomičićem i Bradarićem.

Više je puta ovih dana Tudor ponovio kako ga jako smeta jedna stvar – travnjak. Koncerti su uništili poljudski travnjak na kojem se jedva igra, a u utorak je već novi veliki koncert. Gigantska pozornica već je bila složena iza južnog gola.

''Radi terena sam morao mijenjati igru. Na Maksimiru i u Zadru smo igrali na jedan način, a sada na drugi. Tužan sam i ljut. Nogomet se igra radi navijača na terenu, a ovdje teren ne postoji. Mi smo bili jako hendikepirani i usudim se reći da bi bili puno bolji da je bio dobar teren'', prenosi Tudorove riječi Dalmacijanews.

Neće se ove riječi dopasti čelnicima kluba koji su morali iznajmljivati stadion ovo ljeto kako bi se donekle zakrpali tekući dugovi odnosno poplaćali računi za tekuće troškove. To je danas Hajdukova realnost...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider