Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ispražnjeni nakon Kupa

Tudor uoči derbija: 'Modri' su favoriti, ali možemo im parirati!

Nakon osvajanja Hrvatskog kupa, trener Hajduka Igor Tudor ne može računati na nekoliko igrača iz udarne postave koja je srušila Lokomotivu u finalu Kupa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tudor je prvoj momčadi priključio četiri juniora, ali uvjeren je da i takva momčad Hajduka može slaviti na Maksimiru protiv Dinama.
„Nedostaje nam 70 posto momčadi. Zbog problema s ozljedama ili suspenzijama neću imati na raspolaganju Jozinovića, Vršajevića, Vukovića, Maglicu i Sušića. Od prije nam nedostaju Blažević, Andrijašević i Kiš“, kazao je Tudor u najave utakmice s Dinamom u posljednjem kolu HNL-a.

„Oni su osvojili prvenstvo, a mi Kup. Sve je poznato, ali to ne znači da mi u Zagreb idemo izgubiti. Odigrat ćemo što bolje može, ali jasno je da je Dinamo favorit. No, vjerujem da im ipak možemo parirati“, ističe Tudor te dodaje kako nije bilo pretjeranog slavlja nakon trijumfa u finalu Kupa.

„Igrači su dobili slobodno do 1 sat iza ponoći. Bila je to utakmica posebnog značenja, pražnjenje je bilo enormno, uslijedilo je veliko olakšanje nakon turbulentne sezone“, zaključio je Tudor.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider