Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'On je osvježenje'

Tudor nahvalio Keka i otkrio tko je najopasniji iz Rijeke

Hajdukov trener Igor Tudor održao je press konferenciju uoči gostovanja u Rijeci (nedjelja, 15:00).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Jedini cilj je odigrati pravu utakmicu. Europu smo osigurali, ali to ne znači da ne želimo pobijediti u svakoj idućoj utakmici. Statistikom se ne bavim, ona je nebitna trenerima, a bitna navijačima i novinarima", rekao je Igor Tudor upitan za komentar Hajdukove loše serije s Riječanima (Splićani nisu slavili u posljednjih šest susreta).

Trener Hajduka izjavio je da vjeruje da je njegov kolega na klupi Rijeke Matjaž Kek kazao kako mu je "žao što se ne igra u večernjem terminu jer bi vatromet bio bolji".

"Keka jako cijenim, korektna je osoba i osvježenje za hrvatski nogomet. Veselimo se ovoj utakmici gdje postoji sportski rivalitet", kazao je Tudor.

Rijeci će u nedjeljnom dvoboju nedostajati kartonirani Kramarić pa se Tudor najviše pribojava Anasa Sharbinija: "On je najopasniji", ističe trener Hajduka koji ne smatra nedostatkom izostanak ozlijeđenog Vršajevića: "Tu su Bašić i Mikanović, dvojica mladića pred kojima je budućnost na toj poziciji. Bio bih sretan da iz omladinske škole izlaze igrači kao njih dvojica."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider