Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tudor bi pojačanja, ali...

'Šokiran sam, odbijaju Hajduk zbog 1000 eura više'

Igor Tudor se na press konferenciji osvrnuo na svoj prvi mjesec dana trenerskog rada u Hajduku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igor Tudor imenovan je na mjesto trenera Hajduka nakon što je serija očajnih partija Bijelih pod vodstvom Miše Krstičevića kulminirala domaćim porazom od Rijeke, a u ova četiri tjedna uspio je podići momčad i, što je puno važnije, osvojiti Kup i izboriti nastup u Europa ligi.

Jučerašnjom pobjedom u Požegi protiv istoimenog niželigaša Hajduk je zaključio sezonu koja je iznjedrila rezultat iznad svih očekivanja - osvojeni Kup i četvrto mjesto u HNL-u.

>> Nema odmora od HR nogometa: Derbi već za pet tjedana

"Bilo je dosta važnih utakmica u posljednje vrijeme, uživao sam u svemu tome i činilo mi se da je sve skupa trajalo tri mjeseca. Moji igrači svi žive kao jedan i to se vidjelo na terenu", ponosno je započeo Tudor, koji ne skriva da bi volio dobiti neka pojačanja za iduću sezonu. Ipak, svjestan je situacije u kojoj se Hajduk nalazi:

"Ja sam već razgovarao s nekim igračima, ali oni ne žele doći u Hajduk. Na navijački način me je to šokiralo jer zbog tisuću ili dvije tisuće eura igrači odlaze u klubove u koje prije pet ili deset godina nikad ne bi otišli. Nažalost, više nema onoga kad nekog zovneš u Hajduk da bi se taj igrač zaputio i pješke", rekao je Tudor.

Trener Hajduka dobro je snimio situaciju u klubu i samoj momčadi, uvidio je da novac od prodaje igrača mora ići prvo na saniranje dugova, a zatim na tekuće obveze. Dodao je i kako već vidi četvoricu-petoricu igrača koji bi trebali biti okosnica Hajduka u novoj sezoni, a najavio je i kako će na pripreme u Sloveniju voditi 26 igrača:

"S nama će ići 23 igrača plus tri vratara. Sigurno će ići i naš veliki talent Josip Bašić, a možda i Luka Lučić, koji je protiv Dinama u nedjelju imao vrlo dobar debi", kazao je Tudor, a na upit o deficitarnim pozicijama rekao je:

"Treba nam zadnji vezni i napadač koji će u sezoni zabiti 20 golova."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider