Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dinamu 20 milijuna eura?!

Tottenham povećao ponudu za Halilovića, ali postoji velika prepreka

Alen Halilović i dalje je na meti Tottenhama, koji je odlučio pomaknuti stvari s 'mrtve točke'.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Spursi prate Halilovića već duže vrijeme, a nakon što ovog ljeta nisu uspjeli realizirati transfer najeksponiranijeg hrvatskog mladog nogometaša, sada su ponovno odlučili krenuti u akciju.

Kako piše Sky Sport, Dinamu su spremni platiti čak 20 milijuna eura odštete, a Haliloviću, rođenom 1996. godine, dati godišnju plaću od milijun i pol eura.

U vrijeme kad je ostao bez već ukalkuliranih 10-ak milijuna eura zbog neulaska u Ligu prvaka, Zdravko Mamić ovu bi ponudu objeručke prihvatio. Ali, kako se navodi u tekstu, Alenov otac Sead Halilović prepreka je u realizaciji čitavog posla:

"Otac želi garanciju da će mladić igrati u prvom sastavu te da će odigrati najmanje 45 minuta u određenom broju utakmicu", navodi se u tekstu."

U slučaju da Spursi dovedu Halilovića, nagađa se da ga Andre Villas-Boas ne bi odmah koristio u prvoj momčadi već bi se Alen stavio na dispoziciju mladoj momčadi, što je varijanta za koju njegov otac ne želi ni čuti...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider