Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najavljuju se tužbe

Tko je tu lud?! Policija dijeli popise navijača Dinamovim blagajnicama?

Iz GNK Dinamo očitovali su se oko spornog popisa navijača koji u subotu nisu smjeli ući na Maksimir, na utakmicu protiv Slaven Belupa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, na klupskoj blagajni kod istočne tribine pojavio se popis od 100-tinjak navijača kojima je zabranjen ulaz na stadion, iako te osobe nemaju sudsku zabranu dolaska na utakmice.

Kako se radi o osobama koje nemaju sudsku zabranu, a popis navijača može imati isključivo policija, postavlja se pitanje tko je dao te osobne podatke na korištenje NK Dinamo i na temelju čega je isti napravljen.

Evo objašnjenja iz Maksimirske 128:

"Nastavno na brojne upite predstavnika medija i navijača vezane uz objavljivanje popisa osoba kojima je zabranjen ulazak na stadion GNK Dinamo je dužan dati objašnjenje na tu temu.

Kao što smo već naglasili, popis osoba kojima je onemogućen ulazak na stadion ne sastavlja GNK Dinamo već ga dobiva od PU Zagrebačke. Što se tiče objavljivanja spomenutog popisa na blagajnama GNK Dinamo ističemo kako je uoči utakmice 29. kola MAXtv Prve lige Dinamo – Slaven Belupo nastala gužva ispred blagajni kada osobe s popisa nisu mogle doći do ulaznice niti ući na stadion. Uslijed toga, iste su osobe inzistirale da im se pokaže popis na kojem se nalaze te zbog kojega ne mogu kupiti ulaznice niti ući na stadion.

Kako bi što lakše mogli vidjeti nalaze li se oni na popisu ili ne te se uvjeriti u vjerodostojnost liste na čemu su inzistirali, blagajnice kluba izvjesile su listu na blagajne.

Dakle, popis osoba kojima je onemogućen ulazak na stadion radi PU Zagrebačka te se on uvijek nalazi kod blagajnica, a ovoga puta, na inzistiranje onih koji nisu mogli kupiti ulaznice ili ući na stadion, blagajnice su ga izvjesile na vidljivo mjesto."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider