Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uživo Nova TV i OYO

Superkup pred vratima: Kruno Jurčić odgovorio Tudoru!

Kruno Jurčić iznio je svoje dojmove uoči prve službene utakmice Dinama u sezoni koju izravno prenosi Nova TV i OYO.hr.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

SUPERKUP će ove subote od 20.15 izravno prenositi Nova TV i OYO.hr na kojem se utakmica može gledati u svim zemljama. Dan uoči 190. derbija Dinama i Hajduka pred novinare su izašla oba trenera.

>> Superkup UŽIVO: 'Nije korektno da se igra samo kod Dinama!'

>> Na Maksimir stiže Hajduk, ali i novo veliko pojačanje!

Igor Tudor je na jutrošnjoj presici na Poljudu iznio nezadovoljstvo zbog toga što se utakmica Superkupa ne igra na neutralnom terenu. Trener Hajduka smatra kako bi to bila ravnopravnija i više fer borba.

''Superkupovi se igraju kod prvaka. Neka sljedeće godine Hajduk bude prvi pa će se igrati u Splitu'', odgovorio je Kruno Jurčić na svoj način.

Dinamov strateg smatra kako će utakmica na Maksimiru biti dobra jer su i Dinamo i Hajduk izgledali dobro na pripremama. No, Jurčić je još jednom ponovio kako mu Superkup ne znači previše.

''Tempirali smo formu za puno važnije utakmice koje slijede. Ne želimo iti u najboljem izdanju protiv Hajduka.''

Kruno Jurčić je inzistirao na još jednom 'razbijaču' u momčadi. Sutra bi trebao potpisati Bakary Sare koji je njegova velika želja. No, trenutno ga više brine ozljeda Sammira zbog koje ga neće biti par tjedana.

''Imamo zamjene'', tvrdi Jurčić, a očekuje se kako bi u središnjici veznog reda priliku trebali dobiti Husejinović ili povratnik iz Lokomotive – Antolić.

Jurčić je pozvao navijače da se vrate na Maksimir. Na proslavi naslova protiv Hajduka okupilo se tek nekoliko tisuća gledatelja. Sada je Dinamo simboličnim cijenama od 5,10 i 20 kuna poslao novi poziv na mnoge zagrebačke adrese. Šteta bi bilo da derbi i Superkup prođu pred polupraznim tribinama.

Tko će slaviti u Superkupu na Maksimiru (UŽIVO NOVA TV subota, 20.15)?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider