Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Internacionalni Dinamo

Na Maksimir stiže Hajduk, ali i novo veliko pojačanje!

Na dan utakmice Superkupa za Dinamo bi trebao potpisati veznjak Bakary Sare.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo bi u novoj sezoni mogao izgledati zbilja internacionalno. Novo veliko i zvučno pojačanje zove se Bakary Sare. Radi se o odličnom zadnjem veznom 'čeličnih pluća'. Rođen je prije 23 godine u Obali Bjelokosti, no ima i belgijsko državljanstvo. Transfer se procjenjuje na oko milijun eura, a trebao bi zarađivati 350 tisuća eura godišnje.

U Dinamo bi trebao stići sutra i odmah potpisati ugovor. Njegov bivši klub bio je rumunjski Cluj iz kojeg je stigao i Portugalac Ivo Pinto, a trojac iz iste menadžerske agencije zatvara Alžirac El Soudani.

Bakaryja Sarea znamo s utakmice Dinama i Anderlechta od prije četiri sezone. Nakon toga je otišao u Rosenborg te potom u Cluj za kojeg prošle godine nije igrao u skupinama Lige prvaka jer je slomio nogu.

Kome će Sare uzeti poziciju u Dinamu? Na poziciji zadnjeg veznog konkuriraju Brozović, Ademi i Leko. U većini utakmica Kruno Jurčić će igrati u sustavu 4-1-4-1 i tu bi Sara, ako dokaže kvalitetu zbog koje je doveden, trebao biti jedini 'razbijač'.U europskim bi pak iskušenjima Jurčić zaigrao sigurnijih 4-2-3-1 pa će biti mjesta za dvojicu trkača.

Ukoliko sutra sve prođe u redu, Dinamo će dobiti novo veliko pojačanje, a ovako bi trebala izgledati momčad u sljedećim tjednima:

MigliorePinto (Vrsaljko), Addy, Šimunić, Ibanez – Ademi, Sare (Leko) – El Soudani, Husejinović, Fermnandes - Čop

Prijenos utakmice Dinamo – Hajduk gledajte na Novoj TV i OYO u subotu od 20.15. Utakmica se na OYO može gledati u SVIM ZEMLJAMA.

Tko će slaviti u Superkupu na Maksimiru (UŽIVO NOVA TV subota, 20.15)?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider