Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Vidimo se u finalu Kupa'

Što je Mišković šapnuo Keku? 'Jedno je priča, a drugo teren! '

Nakon utakmice Dinama i Rijeke, predsjednik Rijeke Damir Mišković pojavio se na press-konferenciji trenera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mišković nije izgledao kao čovjek kojem su sve lađe potonule, što bi se moglo zaključiti nakon potopa njegova kluba na Maksimiru, dapače, smješkao se kao da je Rijeka osvojila tri boda, a zapravo je popila četiri laka komada u prve 23 minute. Nešto je došapnuo Matjažu Keku i odšteto se iz press-dvorane, nije želio ostati na „milost i nemilost“ novinarima, no zato je ta čast pripala treneru Rijeke.

Rijeka opet 'spustila gaće': Eto zašto ih je Dinamo pustio!

Mamić otkrio tko je inzistirao igrati pod blokadom: Dao je puno za momčad!

Ostavili hrabrost kod kuće: Rijeka pregažena na Maksimiru!

Zašto Rijeka nije došla na utakmicu, upitali su novinari Keka.
„Događa se to i boljim momčadima od Rijeke. Ponekad je to dobro“, lakonski je odgovorio trener Rijeke.

„Nema opravdanja za to kako smo ušli u utakmicu, izgledali smo prilično naivno, a Dinamo ima preiskusnu momčad da ne bi kaznio naše pogreške. Ponekad je dobro dobiti takvu lekciju. Žao mi je jedino navijača, ali to je nogomet“, prokomentirao je Kek.

„Makar bio i tako bolan poraz, ipak ne može izbrisati sve dobro što smo učinili ove sezone. Vidimo se u finalu Kupa“, kao da je zaprijetio trener Rijeke.

Na kraju je ipak priznao.
„Jedno je pričati pred utakmicu, a drugo je to pokazati na terenu. Nismo igrali kako treba. Mi možemo jako puno, ali nismo objektivni u analizi. Dinamo ima kvalitetniju momčad, a mi moramo pružiti maksimum da bismo mu se približili“, zaključio je Kek.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider