Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Živo na Maksimiru

Stigle nove sjedalice: Ovaj put za otvoreni stadion!

Kozmetički radovi na Maksimiru u punom su jeku…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Direktor stadiona Miljenko Sakoman informirao je novinare o tijeku kozmetičkih radova na Maksimiru. "Počeo je iskop glavnog terena, više od pola starih sjedalica je skinuto, dok je veći dio novih sjedalica već stigao u skladište. Sjedalice su ovaj put nabavljene za stadione koji nemaju krov“, aludirao je Sakoman na situaciju od prije 12-13 godina, još u vrijeme Croatije, kada su na Maksimiru postavljene trenutačne sjedalice koje su predviđene za zatvorene prostore, pa ne treba čuditi što danas izgledaju kao da su stare pedeset godina. A koliko su stajale, bolje se i ne prisjećati.

>> Mamić uletio među novinare: Leko, prekidaj intervju. Ovo ovako više ne može!

>> Brezovec i Mesarić 'otpadnici', Sammir još u Brazilu!

"Nove sjedalice nemaju oštre rubove i imaju zaštitu za UV zračenje. Sjedalice za igrače i novinare tek trebaju stići. U pregovorima smo što se tiče WC-a. U ponedjeljak kreće postavljanje konstrukcije koja će uljepšati unutrašnjost stadiona. U ovom trenutku na sanaciji radi preko tristo ljudi“, kratko je raportirao Sakoman dodajući kako u Dinamo nisu ništa počeli raditi bez odobrenja Grada.

"Dinamo sve sam financira, tako da Grad neće imati troškova“, upozorava Sakoman, a što se tiče ukupne cijene radova, odgovara:

"Volio bih da me to pitate za mjesec dana jer su još uvijek neke stavke otvorene.“

Što je sa semaforom?

"Tu smo daleko dogurali. Do kraja tjedna odlučit ćemo hoćemo li sanirati postojeći ili ćemo kupiti manji semafor“, otkriva Sakoman dodajući da je krajnji rok za izvedbu radova 10. srpanj.

Glasnogovornica Dinama Morana Đurčević podsjetila je da je za četvrtak planirano službeno otvorenje novih pomoćnih terena.

"Bit će organizirana i mala proslava. Na vrijeme ćete dobiti pozivnice i sve informacije“, zaključila je Đurčević.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati

Nastavi čitati