Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rijeka je pala

Soudani prekinuo crnu seriju: Moram zabiti tri da mi priznaju jedan!

El Soudani se ispromašivao u Sofiji protiv Ludogoreca, ali se iskupio protiv Rijeke pobjedničkim golom u samom finišu utakmice...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Dinamu se lakeš diše nakon pobjede nad Rijekom...
„Naravno da je super atmosfera i da smo bili jako sretni nakon utakmice. Trebala nam je ova pobjeda, zaslužili smo je i s pravom smo se veselili nakon što smo je ostvarili“, kazao je Soudani u razgovoru za službeni web portal Dinama.

>> Ivanković odlučio pokazati zube Mamiću: Frajer ili kukavica

>> Drama na Maksimiru: Dinamo zabio Rijeci u 93. minuti!

„Stvarno smo bili puno bolji, dominirali cijelu utakmicu i nismo gubili vjeru u sebe čak niti kada je njihov golman 'povadio' sve živo. Napadali smo, imali puno lijepih prilika i na koncu nam se isplatilo. Publika je to vidjela, osjetila i znala nagraditi. Nije bilo onoliko ljudi kao na prijašnjim utakmicama, no siguran sam da ćemo dobrim igrama i vratiti navijače“, priča Alžirac koji je protiv Rijeke prekinuo "seriju poništenih golova".

„Baš... Prvo su mi u Zadru bez razloga poništili gol, onda i prije par dana u Bugarskoj također, tako da je stvarno došlo vrijeme da mi neki gol zapravo i priznaju (smijeh, nap.a.). Ispada da moram zabiti tri gola da mi priznaju jedan, ali nije uopće bitno tko zabija dok mi pobjeđujemo.“

Slijedi dvotjedna stanka u prvenstvu zbog reprezentativnih akcija. Soudanija očekuje nastup za alžirsku reprezentaciju.
„Već u ponedjeljak letim jer u subotu imamo važnu utakmicu protiv Burkine Faso, no imamo dobru momčad, odličan niz i vjerujemo da se može kvalificirati u Brazil“, zaključio je Alžirac.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider