Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zabranjen im ulazak

Dinamo i Hajduk u finalu: BBB-i s požarnih stuba stvorili ludu atmosferu!

Utakmicu juniora Dinama i Aarhusa na Hitrec-Kacianu, u okviru turnira Mladen Ramljak, Bad Blue Boysi pratili su s okolnih zgrada...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Juniori Dinama plasirali su se u finale XI. Memorijalnog turnira Mladen Ramljak nakon remija (2:2) s danskim Aarhusom u posljednjem, 3. kolu svoje skupine.

Dinamo je u prve dvije utakmice skupine pobijedio Galatasaray (4:1) i Valenciju (4:2) tako da mu je protiv Danaca bio dovoljan remi kako bi se plasirao u finalu sa sedam osvojenih bodova.

Prvo je mjesto u skupini B izborio Hajduk pa ćemo u finalu, u nedjelju u 11h, na Hitrecu gledati derbi Dinamo - Hajduk!

BBB-i su najavili dolazak na utakmicu sm Aarhusom, no policija je nekima od njih zabranila ulazak na tribine pomoćnog terena maksimirskog stadiona Hitrec-Kacian.

Naime, uveden je pretres i zabrana ulaska evidentiranim navijačima poput one na službenim utakmicama seniorske momčadi Dinama, što se prvi put dogodilo u jedanaest izdanja popularnog turnira.

Jedan dio skupine BBB-a solidarizirao se sa svojim kolegama koji su na policijskoj listi te su odbili ući na tribine. Skupina od stotinjak pripadnika BBB-a potom se smjestila na požarne stube okolnih zgrada s kojih se može pratiti utakmica. Uslijedilo je bučno navijanja „izgnanih“ BBB-a koje su prihvatili navijači s tribine.

Zapaljeno je nekoliko pirotehničkih sredstava, koji nisu završili na travnjaku, a potom je uslijedio i arsenal ružnog skandiranja na račun Dinamovih čelnika. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider