Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Konačna odluka

Šok na Poljudu: Jens Andersson dao ostavku!

Sportski direktor Hajduka sazvao je izvanrednu press konferenciju odmah po završetku dvoboja sa Splitom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Šokantna vijest stigla je u subotu navečer s Poljuda. Po završetku dvoboja Hajduk - Split sportski direktor Bijelih Jens Andersson neočekivano je podnio ostavku, a razloge je pojasnio na izvanrednoj press konferenciji: "U Hajduku mi je bilo prelijepo, ali obitelj je obitelj. Ostavljam mladu i potentnu momčad, siguran sam da je Hajduk na pravom putu", rekao je Andersson.

>> Hajduk bez pobjede, ali izbio na vrh: I redari na pretresu policije!

"Ponosan sam na posao koji sam odradio, s ljudima u klubu sam zadovoljan. Previše je kad si 2500 kilometara od obitelji. Znam da bi vama bilo zanimljivije čuti neki drugi razlog, ali nema ga", kazao je Šveđanin.

Andersson pak nije htio komentirati glasine da se u Švedsku vraća jer nije postojala mogućnost da mu se obitelj doseli zbog činjenice da u Splitu ne postoji škola za djecu na engleskom jeziku. Na upit razilazi li se s Hajdukom sporazumno, rekao je kako neće dobiti plaću.

"Rekao sam predsjednici Nadzornog odbora i predsjedniku kluba da se nogometni biznis svodi na poznavanje ljudi iz drugih zemalja i ja ću, ako budem u mogućnosti, pomoći Hajduku. Isto tako, obratit ću se Hajduku ako on bude pomoći meni."

"Svima je žao što je to došlo ovako brzo, puno je dobrih stvari napravio. Ima mnogo zasluga, a prije svega za dovođenje Iluridzea", rekao je predsjednik Hajduka Marin Brbić.

"Nećemo žuriti s odabirom novog sportskog direktora. S Anderssonom smo pogodili, pažljivo ćemo birati", najavio je Brbić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider