Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mizerni jedan bod

Slaven Belupo ostao bez trenera: Ferenčini presudila Cibalia

Roy Ferenčina više nije trener Slaven Belupa, objavili su u koprivničkom prvoligašu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon subotnjeg poraza od Cibalije (0:2) Ferenčina je u nedjelju ujutro s čelnicima kluba dogovorio sporazumni raskid ugovora koji je bio na snazi do kraja ove sezone.

"Odlučili smo se na ovaj potez jer nismo zadovoljni igrom i rezultatima u prva četiri proljetna kola", naglasio je direktor Slaven Belupa Zvonimir Šimunović, a prenosi službena stranica Farmaceuta.

Slaven je od mogućih 12 osvojio tek jedan bod (u Koprivnici s Interom), upisao je dva domaća poraza (Hajduk i Cibalia), a na Maksimiru protiv Dinama pao bez ispaljenog metka.

"S Ferenčinom smo se rastali sporazumno, a prvi trener momčadi do daljnjega će biti dosadašnji sportski direktor Roman Sović. Pomoćnici će mu biti Pavo Crnac i Branko Bali, koji će biti zadužen za rad s vratarima", priopćio je Šimunović.

Slaven je trenutno šesti na ljestvici, miran po pitanju ostanka u ligi, ali kroz prvenstvo će se teško probiti u Europu i za očekivati je da će u Koprivnici sve karte baciti na Kup, gdje u prvoj utakmici polufinala ugošćuju Hajduk (srijeda, 3. travnja u 17 sati)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider