Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi početak na Kantridi

Sharbini opet u Rijeci: Nikad ne bih ni otišao u Hajduk da...

Anas Sharbini vratio se u Rijeku i potpisao trogodišnji ugovor, te poručio kako stiže puno bolji nego što je otišao s Kantride.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Riječko dijete vratilo se na svoju Kantridu. Anas Sharbini nakon četiri godine ponovno će odjenuti omiljeni bijeli dres.

"Ja mogu samo reći da sam jako sretan, ako ne i najsretniji do sada u mojoj karijeri. Stvarno nije moglo bolje uspjeti, vratio sam se doma i mogu nastaviti tamo gdje sam stao'', rekao je Anas.

Iako se špekuliralo o odlasku u Serie A, Sharbini je stavio potpis na dvogodišnji ugovor, s mogućnošću produljenja od godinu dana. Koliko je Rijeci važan, govori činjenica da je pregovore vodio sam predsjednik kluba, Damir Mišković.

"Zadovoljni smo što smo dobili tako kvalitetnog igrača, zadovoljan sam i zbog toga što smo dobili igrača koji voli svoj klub, Rijeku i na kraju to je još jedan korak u stvaranju jače Rijeke'', kaže Srećko Juričić, sportski direktor HNK Rijeke.

Anas je nekadašnji kapetan i Rijekina desetka u prvom mandatu. U 88 nastupa postigao je 33 gola. Uslijedila je trogodišnja epizoda u Hajduku, a potom sušnih godinu dana na Arapskom poluotoku. S Rijekom želi iskorak u Europi.

"Stvarno imam puno motiva i jedva čekam da počnu treninzi i utakmice."

Neizbježno je bilo pitanje odnosa s najgorljivijim drukerima kluba, Armadom. Odlazak u Hajduk nikada mu nisu oprostili, no nada se da će dobrim igrama vratiti njihovu ljubav.

"Ja se ne bih volio vraćati na taj odlazak u Hajduk i stvarno puno puta sam to već rekao, da je bila ovakva situacija kao što je danas, sigurno ne bi otišao."

Bio je jedna od najvećih nada riječkog nogometa, no ćudljivi karakter i loše partije udaljili su ga od tog epiteta. Nova sezona za Anasa bi trebala značiti - novi početak.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider