Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kaos u Sloveniji

Sammir teško ozlijeđen i iznesen u suzama, utakmica prekinuta!

Susret prijateljskog predznaka bio je sve samo ne prijateljski.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo i Volyn uspjeli su odigrati 70 umjesto 90 predviđenih minuta, zbog velike količine grubosti koju su prezentirali ukrajinski igrači.

Jedan nogometaš Volyna u 63. je minuti vrlo žestoko startao na Sammira s leđa i ozlijedio mu koljeno. Još uvijek se ne zna točna dijagnoza, ali sumnja se da su Brazilcu s hrvatskom putovnicom pukli ligamenti koljena, zbog čega bi s terena mogao izbivati nekoliko mjeseci.

Sedam minuta nakon što je Sammir u suzama iznesen s terena, isti igrač koji je njega ozlijedio nasrnuo je i na Tina Jedvaja, a nakon što je došlo do naguravanja među igračima, sudac je prekinuo utakmicu.

Zanimljivo, ovaj se dvoboj nije trebao niti igrati, ali je Dinamo inzistirao nakon što mu je propala prijateljska utakmica protiv Temišvara.

Inače, rezultat je u trenutku prekida bio 1:1 - Modri su poveli golom Souadnija u 16., da bi u 29. minuti Volyn poravnao preko Siminina.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider