Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Drugi poraz u Turskoj

Sammir se vratio, Dinamo izgubio: Alen Halilović se ozlijedio!

Zagrebački Dinamo izgubio je od južnokorejskog Pohang Steelersa sa 2:1 u posljednjoj utakmici na pripremama u Turskoj...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Modri“ su poveli golom Ivana Krstanovića u 16. minuti. Korejci su izjednačili u 54. minuti golom Moo Yeola, a jedanaest minuta kasnije pobjedu im je donio Chan Ho.
Nakon što je sanirao ozljedu, u momčad Dinama vratio se i glavni igrač „modrih“ Sammir.

Kruno Jurčić izveo je na travnjak sljedeću momčad: Kelava - Tomečak, Šimunović, Šimunić, Ibanez - Ademi - Brozović, Sammir, Kovačić, Čop - Krstanović. Jurčić nije mogao računati na usluge Mitrovića, Vrsaljka, Pivarića, Leke, Husejinovića i Beqiraja. Razlog su umor i lakše ozljede.

U drugom poluvremenu u igru su ušli Pamić, Halilović i Rukavina. Halilović je morao izaći iz igre već u 78. minuti zbog ozljede. Zamijenio ga je Kolar.

"Najvjerojatnije se radi o istegnuću mišića natkoljenice desne noge. Po prvim prognozama ne bi se trebalo raditi o ozbiljnijoj ozljedi i Alen će se ubrzo vratiti u rad s ekipom. Pri povratku u Zagreb napravit ćemo dodatne liječničke pretrage radi postavljanja točne dijagnoze", izjavio je za službenu web stranicu Dinama Ivica Smodek, klupski liječnik "modrih".

Dinamo je na pripremama u Turskoj zabilježio tri pobjeda i dva poraza. „Modra ekspedicija“ u Zagreb se vraća u petak ujutro.

Dinamo - Pohang Steelers 1:2 (1:0)

Dinamo: Kelava (od 76. Zelenika) - Tomečak, Šimunović, Šimunić, Ibanez - Ademi - Brozović, Sammir (od 70. Pamić), Kovačić, Čop (od 46. Halilović, od 78. Kolar) - Krstanović (od 46. Rukavina)

Pohang: Dasol - Hong Yeon, Joonsung, Jun Su, Sun Ju - Seung Dae, Chang Jin, Tae Soo - Chang Hyung, Chun Suk, Byeong Jun (drugo poluvrijeme: Gyo Choong - Hecchul, Gwangsuk, Won Il, Gwanghoon - Jin Ho, Ji Soo, Myeong Ju - Sung Ho, Moo Yeol, Chan Ho)

Strijelci: 1:0 Krstanović (16.) / 1:1 Moo Yeol (54.), 1:2 Chan Ho (65.)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider