Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oklada s Maradonom

'Bez Hajduka ne bi bilo interesantno, uvijek su spremni na neku glupost'

Gost ovotjedne emisije 'S gola na GOL.hr' je trener Lokomotive Tomislav Ivković.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovog petka u 12 sati gledajte novo izdanje sportske emisije 'S gola na GOL.hr' u kojoj gostuje Tomislav Ivković. Trener Lokomotive pričao je mnogim stvarima, a nakon jednog pitanja se dotaknuo i Hajduka, s čijim je čelnicima često znao biti u verbalnom sukobu.

'''Ne bi bilo interesantno da nema Hajduka, ne kluba nego ljudi koji ga vode jer su oni uvijek spremni da naprave neku glupost. Uvijek daju prostora za neka prepucavanja, ali ja ih cijenim i poštujem. Želim im da se dignu u što kraćem roku i da budu respektabilan klub kao što su nekad bili'', rekao je između ostalog Ivković.

POGLEDAJTE EMISIJE 'S GOLA NA GOL.HR'

Osim Hajduka i njegove povijesti, Ivković je govorio o mnogim stvarima iz svoje bogate vratarske karijere. Njegove obrane 11-eraca Diegu Maradoni su legendarne, pa nam je otkrio i detalje oklade s jednim od najboljih nogometaša u povijesti.

Govorio je i o Svjetskom prvenstvu 1990. u Italiji i tadašnjem izborniku bivše države Ivici Osimu, kao i o SP-u u Njemačkoj 2006. kada je bio pomoćnik Cice Kranjčara na klupi hrvatske reprezentacije. I tada je Hrvatska igrala s Brazilom, a Ivković se prisjetio posljednjih uputa koje su naši nogometaši tada dobili u svlačionici.

Bilo je tu još mnogih zanimljivih tema o Lokomotivi, HNL-u, SP-u u Brazilu, finalu Lige prvaka, Benfici...

Gledajte emisiju 'S gola na GOL.hr' u petak u 12 sati!
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider