Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odlazi i kapetan?

Rusi 'odriješili kesu': Maloča pred izlaznim vratima Hajduka!

Ponajbolji igrač hajduka i stup obrane drugoplasirane momčadi HNL-a ubrzo bi mogao napusiti Poljud...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U idućih desetak dana Hajduk bi trebao doći do novog, u ovom trenutku, velikog novca. Kapetan Mario Maloča blizu je realizacije transfera u ruski Kuban iz Krasnodara, četvrtoplasiranu momčad prvenstva.

>> Hajduk srušio Belupo u Koprivnici, Krstičević isključen!

Transfer bi, prema nekim spoznajama, trebao iznositi oko 3,5 milijuna eura, što je vrhunski posao. Najveći problem u realizaciji cijelog posla predstavlja činjenica da je Maloča već dulje vrijeme ozlijeđen, propustio je dobar dio priprema, a zbog te ozljede nožnog palca mora mirovati još sedam dana.

Podsjetimo, Maloča se u zimskoj stanci povezivao s mogućim odlaskom u Dinamo, ali kapetan 'bijelih' sve je to opovrgnuo.

''Nisu me zvali ni Zdravko ni Zoran nego ljudi, koji su bliski njemu. Rekao sam da nema šanse, da sam kapetan Hajduka i da je to jedini klub u kojem u Hrvatskoj mogu igrati. Nećemo ništa obećavati, dat ćemo sve od sebe u svakoj utakmici, želimo otići do kraja u Kupu Hrvatske'', kazao je tada Maloča.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider